VIVACOM подарява свободата да записваш любими филми и сериали през лятото

OFFNews Последна промяна на 07 август 2018 в 13:11 2102 0

В сезона, в който хората прекарват най-много време навън – в пътувания или в приятна компания извън дома, VIVACOM дава възможност на своите абонати на услугата Интерактивна телевизия да запишат любимото си телевизионно съдържание и да му се насладят в удобно за тях време. 

В периода от 06.08.2018 г. до 31.10.2018 г. всички настоящи и нови клиенти на VIVACOM IPTV ще получат подарък – безплатна TV Recorder квота от 60 часа за запис на предавания, филми и сериали в качество със стандартна резолюция. Записите ще се пазят за 60 дни от направата им.

Клиентите, които вече имат активирана квота TV Recorder и към момента заплащат за нея, също ще получат подарък с безплатна TV Recorder квота от 60 часа, като времето за запис се добавя към вече закупеното.

Всички SD и HD канали, които са отбелязани с иконката на функция ТВ Запис, могат да бъдат записвани, като записът на HD съдържание изисква до 3 пъти по-голям ресурс от наличното време за запис.

По този начин клиентите на VIVACOM IPTV могат да се радват на лятната си почивка далеч от телевизора и едновременно с това да не пропускат нищо от важните и любими за тях предавания, филми и сериали.

Инструкция за ползване за функцията ТВ Запис и пълна информация за квотите TV Recorder може да бъде намерена на сайта на компанията: https://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii/tv-recorder​.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови