Играта Digital Scouts стартира утре с много изненади и награди за дигиталните скаути

Теленор България разкрива пред участниците как успешно да се справят с опасностите онлайн през дигиталното приложение

OFFNews 20 август 2021 в 15:27 1133 0

Играта на Теленор България Digital Scouts стартира утре.

На 21 и 22 август всички деца и тийнейджъри, както и техните родители, могат да севключат в дигиталното приключение, което ще разкрие пред тях как успешно да се справят с предизвикателствата, които дебнат в онлайн пространството.

Желаещите да участват могат да го направят и в двата дни (21 и 22 август), като успешното приключване на играта носи и двоен шанс за успех в томболата за една от 115 страхотни награди между които iPhone 12 5G, безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i, таблет HUAWEI MatePad T10 и още много.

За да направи играта още по-интересна за младежите, Теленор работи съвместно с популярни инфлуенсъри, които представят по ангажиращ и разбираем за аудиторията начин какви са опасностите онлайн и как могат да се справят с тях. Момчетата от AndyStudio се включват и в приложението като дават жокери на запалените участници, с които още по-лесно да преминат през въпросите, които ги затрудняват. Плеядата от онлайн звезди включва още Цветина Цолова, Балан, Дамян Диамандиев и Чефо, които ще се присъединят към активностите на TEEN BOOM FEST, където Теленор ще има две шатри с още допълнителни изненади. Свалете приложението Digital Scouts oт Apple App Store и Google Play Store и се включете в най-вълнуващото лятно приключение, благодарение на което ще научите как да сърфирате безопасно онлайн.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх