Финалът на Ролан Гарос в 4K качество и със спортни данни в EON

Vivacom е технологичен партньор на специалното събитие на TennisKafe и Eurosport, посветено на финалите

OFFNews 07 юни 2024 в 17:11 388 0

Vivacom ще излъчи финалите на Откритото първенство на Франция по тенис в 4K качество по спортния канал Eurosport 4K, част от EON.
Vivacom ще излъчи финалите на Откритото първенство на Франция по тенис в 4K качество по спортния канал Eurosport 4K, част от EON.

Vivacom ще излъчи финалите на Откритото първенство на Франция по тенис в 4K качество по спортния канал Eurosport 4K, част от EON. Освен всички мачове с финалистите, любителите на тениса ще могат да следят на живо подробна статистика и данни с EON Sports mode.

Специалната спортна функционалност на EON ще осигури на зрителите пред телевизора още по-богато преживяване на финала в реално време с история на двубоите между тенисистите, резултати, асове, печеливши удари, непредизвикани грешки, реализирани точки за пробив и много други показатели на няколко клика разстояние.

В събота на кортовете на Ролан Гарос в Париж ще излязат жените. Ден по-късно играят и мъжете, чиято среща ще определи новия шампион на Откритото първенство на Франция. Почитателите на тениса могат да гледат мъжкия финал и на открито по време на специално събитие в Борисовата градина, организирано от TennisKafe и Eurosport. Vivacom e технологичен партньор на събитието и осигурява високоскоростния оптичен интернет и достъп до EON за излъчването на финала на голям екран по Eurosport 4K. Така освен отлична картина и подробни спортни данни за феновете пред екрана, телекомът ще осигури и страхотно изживяване на посетителите на открито. Всички зрители ще могат да изгледат срещата на голям екран в компанията на спортни съмишленици, френска музика и освежаващи питиета.

Ролан Гарос, известен също като Откритото първенство на Франция, е един от четирите турнира от Големия шлем в тениса и се провежда ежегодно в Париж. Ролан Гарос е основан през далечната 1891 г. и носи името на френски авиатор от Първата световна война. Рекордьор в първенството със своите 14 титли е испанецът Рафаел Надал. Мналата година титлата при мъжете спечели Новак Джокович, а при жените - Ива Швьонтек.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх