Актуалните модели на Nokia с подарък Micro SD карта във VIVACOM

OFFNews 16 август 2019 в 12:27 1239 0

От днес - 16.08.2019 г. до 30.08.2019 г. включително, клиентите на VIVACOM могат да се сдобият с най-новите модели на Nokia 2.2, 3.2, 4.2 с подарък Micro SD карта. Комплектите Nokia 3.2 и 4.2 се предлагат с 32GB карта памет само във VIVACOM.

И трите модела са отличен избор за ценителите на Nokia, а допълнителната памет е още едно предимство и възможност за съхраняване на горещите летни спомени. Устройствата разполагат с отлична визия, голям екран и издържлива батерия, камерите им улавят ярко и детайлно съвършените моменти. И трите модела работят с oпepaциoннaтa cиcтeмa Аndrоіd 9 Ріе в paмĸитe нa Аndrоіd Оnе, без допълнителни приложения, за повече памет, по-добра производителност и по-издръжлива батерия. Смартфоните имат по три слота - 2 за СИМ карта и един за Micro SD.

Nokia 2.2 е оборудван с 5.71“HD+ дисплей със селфи ноч и съотношение на екрана 19:9. Моделът разполага с 13М основна камера с изкуствен интелект, с подобрена светкавица заснимки при намалена светлина, и 5М селфи камера.
Устройството има впечатляващ дизайн със съотношение екран към тяло 77%, което позволява максимална площ и кристално чист изглед при гледане на видео съдържание. А гланцираният поликарбонатен гръб прави смартфона издръжлив, лек и устойчив на надраскване.

Вместо скенер за пръстови отпечатъци, Nokia 2.2 използва отключване чрез лицево разпознаване, което позволява удобен достъп до телефона и улеснява многократно действие. Само до 30.08.2019 г. моделът в комбинация с допълнителната карта памет може да бъде закупен за 4,98 лв. на месец с план SMART L+.

Голям и адаптивен екран предлага на потребителите и моделът Nokia 3.2. Впечатлаващият 6,26” HD+ екран улавя всички важни моменти. Прецизната 13MP основна камера с автофокус работи перфектно и на закрито, и на открито. А 5MP предна селфи камера прави прекрасни снимки по всяко време на денонощието. Моделът разполага с 2GB RAM и 16GB вътрешна памет, а бутонът за включване и изключване пулсира при наличие на нотификация.Смартфонът и допълнителната памет са на атрактивна цена от 7,98 лв. на месец в комбинация с план SMART L+.

Модерен, красив и функционален е и моделът Nokia 4.2. Тънкият 8,4 mm корпус и извитото 2.5D стъкло пасва отлично в ръката. Екранът е 5,71" HD+ със съотношение 19:9.

Двойната задна камера 13 MP+2 MP със сензор за дълбочина и широкоъгълната 8MP селфи камера ще запечатат прекрасните моменти пред или зад камерата.

Устройството дава възможност за творчество на с вградения режим Боке и разширени корекции на кадъра. Вградената памет е 32GB, като може да бъде допълнена с до още 400GB. Nokia 4.2 има сензор за пръстов отпечатък и също разполага с функцията за пулсиране на бутона за включване при получаването на нотификация.

Батерията е с капацитет 3000 mAh, и функцията Адаптивна батерия, която позволява на смартфона да запомни начина, по който потребителят използва своето устройство, за да предостави по-дълъг живот. Nokia 4.2 се предлага в два цвята – розов и черен и в комплект с допълнителната памет само за 9,98 лв. на месец в комбинация с план SMART L+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови