Зеленски: Преговорите продължават, казаха ми, че вървят много добре

OFFNews 15 март 2022 в 07:37 7871 13

Снимка Facebook/Володимир Зеленський

Преговорите между Украйна и Русия ще продължат днес, заяви президентът Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс.

Той съобщи още, че е разговарял вчера по телефона с израелския премиер Нафтали Бенет в рамките на усилията за слагане на край на войната "със справедлив мир". 

"Нашата делегация също работи за това в преговори с руската страна, заяви украинският президент във видеообръщение през нощта. "Казаха ми, че нещата вървят много добре. Но нека видим", добави той.

Зеленски поздрави служителката на Първи канал на руската държавна телевизия, която в пряк ефир протестира срещу войната в Украйна, преди да бъде задържана, предаде Асошиейтед прес. Украинският президент за пореден път се обърна към руските войници с призив да спрат да се бият. "Предлагам ви шанс да оцелеете", каза той.

Най-малко три мощни експлозии са чули в центъра на Киев журналисти от АФП. Засега произходът им не става ясен, съобщава Франс прес. Журналист на агенцията е забелязал и стълб от дим да се издига в далечината, но не е могъл да се доближи до мястото, защото в столицата има комендантски час през нощта, уточнява БТА. 

Засега няма изявления от официални източници за взривовете, които може и да са от противоракетната отбрана. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-3300

15

bgp

15.03 2022 в 14:33

На защитниците на Режима на путин и на Режима на ПРОСТАКА с гербо-комунистическа клиентела , коментатори в този сайт разбира се платени , а неплатените извратени , ще им се стъжни живота ако биват разрушени техните домове и убивани техните деца , жени , родители ........ ако под заплаха е техният живот , ...... защото така е пожелал путин или ПРОСТАКА !!!

Знаете кой ПРОСТАКА , ако го кажа изрично , ще ме изтрият .... знаете сигурен съм ...... !!!

Ще ви подам сламка ..... това е "кучето" , което се заканва , че ще ви оправи живота за един ден !!!

1767

14

fiki

15.03 2022 в 11:55

Визирам примерно че журналистката не е фейк, значи е платена. Визирам че оправдавате 15 години затвор, защото си против война, визирам че такива неща ги игнорирате, и още една камара други. Ти за какви лайкове дрънкаш си е изцяло твой отделен проблем и предполагам някакъв whataboutism отново. И се радвай че си в Нато да можеш необозпокоявано от дивана да говориш за 'излизане на улицата' и колко сме зле в ЕС

643

13

mnbvcxz

15.03 2022 в 11:52

За всички с малко мозък и незомбирани е ясно какво иска "диктаторът" и това не е разрушаване на градове. Нито унищожаване на украинската геройска армия, скрила се в жилищните комплекси. Та затова ще се проточи малко операцията.

1767

11

fiki

15.03 2022 в 10:55

Добре че са умниците гледащи по цял ден путлер нюз, да ни казват как всичко друго е или фейк, или платено или "ами САЩ!?!?" Успокойте се бре, тук няма 15 години затвор, ако не сте овце.

-3300

8

bgp

15.03 2022 в 09:53

Преди седмица писах , че войната ще затихне до 3 седмици !

Днес може да се каже , ще затихне до 2 седмици !!!

Тази война няма реална , постижима цел !

Не е ясно и до днес какво иска Диктаторът путин ........ да завладее Украйна и да я подчини ли ...... а как ще подчини 44 милиона украинци , как съгласи света да понесе агресията му без последствия !!!


Това е невъзможно , не само на практика , но и на каквато и да било теория ........ !!!

Това което прави путин и само той , не друг , може да се нарече само лудост , пълна неадекватност , имагинерно съществуване на социопат Диктатор !!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!