Водещ на Fox показа невиждани досега снимки на Обама от мюсюлманска сватба

OFFNews 07 юли 2016 в 12:36 21477 9

Снимките, показани от Fox

Телевизионният водещ на американската телевизия "Fox" Бил О'Райли показа невиждани досега снимки на президента Барак Обама от мюсюлманска сватба.

Кадрите са от началото на 90-те години, като от "Fox" не могат да потвърдят точната дата и място, но вероятно кадрите са от Мериленд, пише "Дейли Мейл".

Водещият използва снимките по време на монолог, описващ дълбоките емоционални връзки на Обама с исляма, което било основна пречка за справянето на САЩ с тероризма.

Мнението на О'Райли е, че Обама е позволил на ИДИЛ да превземе Близкия изток и е заслепен за терористичната заплаха, надвиснала над САЩ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13924

9

ScrewIslam

08.07 2016 в 09:35

Професоре,

Знаем, че мразиш безразборно. Но омразата ти към САЩ е фанатична.

Реално, американците са цивилизовани, работливи и щедри хора. Политиците им са същите отрепки като нашите, но имат малко повече лустро и много повече образование. По-възпитани са от нашите родни политици, но това не ги прави по-добри хора.

Американските политици забъркват големи каши, вярно е, но трябва да правиш разлика между гражданите на една държава и нейните политици. И в България си имаме Волен Сидеров, Бойко Борисов и т.н. Политиците ни са масово отрепки, но това не значи, че всички българи са такива.

77927

6

El Commandante

07.07 2016 в 21:13

Добрутро, че те и малките деца знаят че Барак Хюсеин е рязана карабина и се дупи към Мека по 5 пъти на ден...

21668

5

Руслан

07.07 2016 в 20:43

Ако сега опита да влезе така в сащ, ще бъде арестуван за подозрение в тероризъм.