Тръмп обърка жената, която го обвинява в изнасилване, с бившата си съпруга

OFFNews 05 май 2023 в 15:55 2681 2

И. Джийн Керъл

Снимка Getty Images

Елизабет Джийн Керъл (л) напуска сградата на съда в Манхатън, Ню Йорк, заедно с адвоката си.

Доналд Тръмп е объркал жената, която го обвини в изнасилване, с бившата си съпруга Марла Мейпълс в показания, прожектирани пред съдебните заседатели по делото за изнасилване, заведено от Елизабет Джийн Керъл срещу него.

Във видеото на Тръмп беше показана негова снимка, на която той говори с други хора на събитие. "Това е Марла", казва той, преди адвокатът му да го поправи, предаде Би Би Си.

"Не, това е Керъл", казва адвокатът.

79-годишната г-жа Керъл обвинява 76-годишния Тръмп, че я е нападнал в универсален магазин в Ню Йорк в средата на 90-те години на миналия век - твърдение, което Тръмп отрича.

Адвокатите на Е. Джийн Керъл твърдят, че объркването на Тръмп по отношение на снимката подкопава твърдението му, че г-жа Керъл "не е негов тип" - коментар, който той повтаря, откакто тя за първи път излезе с обвинението през 2019 г.

Тръмп все още не е присъствал на гражданския процес, който вече е към своя край след две седмици на съдебни заседания в Манхатън, Ню Йорк. Той заяви пред репортери, че може да прекъсне пътуване си до Ирландия, за да се "изправи" срещу Керъл в съда.

"Ще се върна по-рано, защото една жена направи твърдение, което е напълно невярно, то е фалшиво", каза Тръмп.

Елизабет Джийн Керъл заяви, че предполагаемото нападение я е направило неспособна да има романтична връзка.

Керъл е бивш автор на модното списание ELLE. Тя успя да заведе гражданско дело срещу Тръмп, след като през 2022 г. Ню Йорк прие закон, който позволи едногодишен период, в който жертвите могат да подават искове за сексуални посегателства в щата по искове, надхвърлили давностния срок.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

625

2

1215

07.05 2023 в 13:32

Че е похотливо животно е извън всяко съмнение.Америката прогресивно оглупява за съжалиние.Къде са хората ,като батко Рони?!

12078

1

edin slep

05.05 2023 в 18:35

Тази жена тогава е била на 52 години, а той още е бил на 49 години, женен за 32 годишна по това време жена. Този може и да е някакво похотливо животно, ама малко е странна цялата история, макар че не е невъзможна.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки