Тръмп хвали физическата форма на Бриджит Макрон пред френския президент

OFFNews 14 юли 2017 в 08:59 10172 2

Американският президент похвали "добрата физическа форма" на Бриджит Макрон пред съпруга ѝ френският държавен глава Еманюел Макрон.

Необичайните реплики бяха чути и записани от камерите в момента, в който домакините Макрон поздравяваха Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пред Елисейския дворец преди срещата на двамата държавници в Париж.

На видеото, излъчено от Би Би Си, се вижда как Тръмп се обръща към двете жени и им казва: "Отидете и се забавлявайте", след което се обръща само към г-жа Макрон: "Знаете ли, Вие сте в много добра форма". Тя не отговаря, а той се обръща към съпруга ѝ и пред нея казва: "Тя е в толкова добра физическа форма". Не се чува и Макрон да отговаря.

Тръмп, очевидно не смутен от това, отново се обръща към жените с думите: "Чудесно, отидете и се забавлявайте", след което с Макрон влизат на срещата си в Елисейския дворец, а Мелания Тръмп и Бриджит Макрон отиват да разгледат катедралата "Нотр Дам", след което по програма имат разходка с корабче по Сена.

Изказването веднага предизвика критики и обвинения в сексизъм към Тръмп.

Любовната история на семейство Макрон, включително разликата във възрастта между двамата, бе една от най-обсъжданите теми по време на предизборната кампания във Франция.

Впрочем разликата във възрастта на съпрузите Макрон е почти същата като тази между Тръмп и Мелания. Бриджит е на 64, а Еманюел - на 39. Тръмп е 71-годишен, а Мелания е на 47.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12373

2

Emigirl

14.07 2017 в 11:27

Никога няма да се научи на дипломация и че да фамилиарничи с президентски съпуги не е ок

12021

1

bls

14.07 2017 в 10:02

Обвинения в сексизъм, че е направил комплимент на жена .. на къде отива тоя свят ..
 
X

Да помогнем на украинските деца!