Стюардеса обвини Илон Мъск в сексуален тормоз, той отрeче

Милиардерът оттук нататък ще гласува за Републиканската партия

OFFNews 20 май 2022 в 14:35 2178 1

Снимка Getty Images

2 май - Илон Мъск с майка си Мей Мъск на Мет Гала 2022 в Ню Йорк.

Илон Мъск отрече твърдението, че преди шест години е опипвал и се е разголвал пред стюардеса. "Тези дивашки обвинения са напълно неверни", написа милиардерът Илон Мъск в социалната мрежа Twitter, която предстои да закупи за 44 милиарда долара.

Американското онлайн издание Insider съобщи по-рано днес, че през 2018 г. ракетната компания на Мъск SpaceX тайно е платила на стюардесата 250 000 долара, за да уреди иск за неправомерно поведение срещу нея.

"Атаките срещу мен трябва да се разглеждат през политическа перспектива – това е стандартната им (подла) учебна програма", написа Мъск в Twitter.

Приятелка на стюардесата твърди, че докато жената е масажирала Мъск по време на полет с частен самолет до Лондон, той е докоснал крака ѝ без нейно съгласие, разголил се е и е поискал да спи с нея.

"Имам предизвикателство към тази лъжкиня, която твърди, че нейна приятелка ме е видяла "разсъблечен" - опишете само едно нещо, изобщо нещо  - белези, татуировки, което не е известно на обществеността. Тя няма да може да го направи, защото това никога не се е случвало", пише милиардерът.

Днес Мъск каза още, че оттегля подкрепата си от Демократическата партия на САЩ и оттук нататък ще гласува за републиканците. “Сега наблюдавайте как ще се развива кампанията им с мръсни трикове срещу мен", добави той.

Тази седмица Мъск спря офертата си за закупуване на Twitter и заяви, че докато не получи доказателства за броя на спам акаунтите, които тормозят платформата, няма да продължи с изкупуването на акциите ѝ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови