Собчак: Няма нито едно нещо, което Русия да произвежда по-добре от всички

Георги Савчев 27 февруари 2018 в 15:23 18570 10

Ксения Собчак

Дайте да продължим изречението: Русия е страната, която най-добре от всички други произвежда...Какво? Може би айфони? Може би произвеждаме най-добрите автомобили? Или най-добрите самолети? Не е така, летим на чуждестранни Боинги. Произвеждаме Лада Калина. И YotaPhone, който никой не използва. Произвеждаме маса други глупости, които ако се появяват в страната ни, то е само заради някакви особени отношения с властите.

Това заяви опозиционната журналистка Ксения Собчак, която е кандидат за президент на Русия.

Няма нито един отрасъл в нашата промишленост, за който можем да кажем, че сме най-добри в производството на нещо, категорична е тя.

Ние не произвеждаме дронове, даже от гледна точка на отбраната, където толкова много говорим и се хвалим с нови видове въоръжение, но ние например купуваме дронове от Израел и ги премодифицираме у нас, тъй като силно изоставаме технически от целия развит свят, каза Ксюша Собчак.

Нека бъдем реалисти - има три неща, които жителите на Руската федерация не избират: ние не избираме нашата националност, нашите родители и нашия президент. На 18 март президентът на Руската федерация ще назначи президента на Руската федерация. Разбира се, това ще бъдат псевдоизбори, заяви опозиционната журналистка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

7

Стефан

28.02 2018 в 03:12

Не думай!:)))
Само дето американския производител на ядрени реактори изгърмя така, че от пет години не произвежда нищо. Фалира.
А Дасо не са построили ни един реактор от 30 години.

12416

5

IBL IBL

27.02 2018 в 16:47

Мухльо, никът ти казва доста за тебе, за самоуважението ти и за целите ти. Оправи своя живот, след това огледай живота на другите. Със здраве. :)

12182

4

sawall

27.02 2018 в 16:45

Victimized: Добре, а защо умовете бягат на запад, а? То естествено има корени в колониалното минало и т.н. И какво? Пак всички бягат на запад. Не е заради чаровната усмивка на Тръмп, уверявам те.

11739

3

muhlio

27.02 2018 в 16:44

До AnderXale
"И за това половината атомни електроцентрали в света са руски." ....
Най-големия производител на ядренно обурудване е САЩ, след това Франция.....Няма как половината централи да са руски.Те продават стари технологии на корумпирани правителства срещу комисионни...сигурно са първенци в това.

25665

2

Victimized

27.02 2018 в 16:38

Тази звучи точно като фанатичните тролове дето се опитват да покажат колко е напред запада, с телефони произведени в Индонезия, с патенти на технологии дето даже не са техни.
Всичкото което запада е направил е събрано все от умове избягали от страните си поради войни или икономически репресии, като и за двете са отговорни, най-голямата военна машина в човешката история, както и хегемона на финансовите спекулации Уоустрийт.
Хубавото е, че никой не чете тези "новини" с доверие. Трябва да се чете и да се анализира, не да се говори на килограм.
Но пък от друга страна в западните страни точно така се става политик.

8931

1

AnderXale

27.02 2018 в 15:56

Те затова американците си пращат астронавтите в космоса с руски ракети. И за това сигурно АК 47 е най - разпространеното оръжие в света... И за това половината атомни електроцентрали в света са руски. А вчера прочетох, че Русия официално е станала най - големият износител на жито в света. Само не мога да разбера, защо аз, който не съм стъпвал никога в Русия, трябва да вадя факти и да опровергавам кандидат президент на Русия, относно руското национално самочувствие. А относно айфона, за който говори, бих казал само че Апъл са най - големите измамници и в момента милиони хора ги съдят! Но точно така работи американската пропаганда. На нея не са и необходими факти и доказателста. Само силни думи и красив етикет!