''Ще си лягам'': Байдън така се обърка по време на реч, че се наложи да му спрат микрофона (видео)

Американският президент говореше пред журналисти във Виетнам

OFFNews 12 септември 2023 в 14:21 15447 13

Джо Байдън

Снимка Getty Images

Джо Байдън

Микрофонът на американския президент Джо Байдън бе спрян, след като той се обърка по време на своя реч във виетнамската столица Ханой и заяви пред журналистите, че "ще си ляга да спи".

След като 80-годишният президент на САЩ изненадващо обявява, че "ще си ляга", той продължава да говори за стабилност, за страните от третия свят, но изреченията са несвързани, а словоредът - объркан.

Прессекретарят на Белия дом Карин Джийн-Пиер прави опит да го прекъсне и казва "благодарим ви" на журналистите като знак, че президентът трябва да спре да говори. "Благодарим ви, така приключва пресконференцията!", казва Джийн-Пиер. Байдън я чува и започва да повтаря: "Благодаря, благодаря", след което на сцената започва да звучи джаз музика.

Американският президент очевидно не осъзнава, че микрофонът му вече е изключен - на фона на музиката журналист му подвиква въпрос, на който Байдън прави опит да отговори, но нищо не се чува. Тогава администрацията за кратко пак му включва микрофона, след което Байдън сам се оттегля бавно зад кулисите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

13

6екеr4о

13.09 2023 в 09:53

Чичо Джо е велик Президент, извинете ме за фамилиарниченето!

Той не се притесни 2 пъти да нарече Путлер убиец, а на следващия ден Конгресът на САЩ единодушно, подчертавам: ЕДИНОДУШНО, прие резолюция, с която обяви Пуся за военнопрестъпник!!!

Е, и аз си мечтая, като симпатягата Еdin slep, президент на щатите да бе някой като Роналд Рейгън (най-великият президент на САЩ, който срина СъвеЦкия съюз заедно с Желязната завеса), но какво ми разбира побелялата кратуна от геостратегия...

22548

12

dolivo

13.09 2023 в 08:43

Възрастни хора са, защото все още има уважение към един добре изживян живот.

Хора го имат за еталон за успех, семейство, поведение. Искат да са като него.

Има си администрация зад него.

А това че бил стар за да изпълнява ежедневния график интензивен, е очевидно.

И за тея дето се оплакват колко корумпиран бил Байдън семейство, покажете кой е по добър, дето може да спечели. Тези неща са относителни.

Рижата лисица е толкоз противен, че на хората им се повръща. А 2/3 гласували за него, не го харесват, но няма за какво по центристко да гласуват в Сащ.

-85

11

Агент 001

13.09 2023 в 07:45

sawall, не преставам и аз да се чудя защо президентите им са все на преклонна възраст. Толкова ли няма по-млади кандидати, поне петдесетгодишни? Избират удобни пионки, които лесно да манипулират.

10212

10

Човека

12.09 2023 в 23:24

Просто един възрастен човек. Какъвто всеки ще стане или вече е.
Достоен президент. За сравнение с Тръмп въобще не може да става въпрос.

3005

9

Sandton

12.09 2023 в 18:57

Този президент отдавна се излага. Жалко.

Чудя му се на администрацията/партията/ която трябва да го защитава на изборите.

Но.. това са истински ПиАри! Всъщност от там ли идва думата?

12078

8

edin slep

12.09 2023 в 18:21

Байдън е лицето на администрацията, много други хора вършат работата, така че няма проблеми. На Байдън и да му хрумне да нападне да речем Хондурас, нищо няма да се случи, има механизми които да спрат идиотски решения. Виж, на "младежът" Путя му хрумна да нападне Украйна, еб* майката на страната си и никой не смее да гъкне.

Тръмп не мисля че е по-читав. С това - пийте белина срещу Ковид 19 ми заприлича на президента на ЮАР, който се пазел от ХИВ вируса като взимал душ след секс.

Честно казано предпочитам в САЩ да имаше президент като Рейгън. Ако бе някой като него, Путлер отдавна щеше да е приключил украинската си авантюра.

2073

7

Johnny B Goode

12.09 2023 в 18:04

Поизкукуригал е дядо Байдън, няма спор.
Въпросът е, че дори и напълно да изкукурига, това няма да се отрази на функционирането на системата наречена USA.
А когато азиатските сатрапи като Путлер изкукуригат, виждаме какво се получава.

318

6

Valioka

12.09 2023 в 17:47

Колеги, всички сме от една и съща страна на барикадата, така че без да споря с никой, ще в кажа - кой знае, може пък точно "Байдън" да им трябва на Щатите сега, а не Рейгън или Буш... Ние сме много малки за да ги преценя е тези неща. Кльоцаме си тука във форума, подкрепяме Украйна, подкрепяме европейското бъдеще на България, толкоз... Това, мисля, е достатъчно. Виж, ако утре Байдън натисне червеното копче, тогава да се кахърим, ама няма да го натисне ... Измислили са го американците.

2550

5

alfakentavur

12.09 2023 в 17:12

Кое му е по-то на Тръмп? Пийте белина против КОВИД ли? И много други малоумни изцепки.

12021

4

bls

12.09 2023 в 17:07

sawall като не следиш американската политика от къде правиш извод, че Байдън говори по-свързано от тръмп? Тръмп може да говореше арогантно и просташки, но определено говореше по-свързано от Байдън. Байдън на практика е негоден да е президент на САЩ и не мога да разбера защо още изпълнява длъжността. Човекът е очевидно с яка деменция и е абсолютно неадекватен.
 
X

Да помогнем на украинските деца!