"Ще ме помнят завинаги" - изповедта на пилота Лубиц пред бившата му приятелка

OFFnews Последна промяна на 28 март 2015 в 09:32 12137 23

"Ще направя нещо отвратително и ще ме помнят завинаги". Това споделил пилотът Андрес Лубиц пред своята бивша приятелка, пише "Билд".

"Лубиц беше човек, който умело криеше и най-тъмните си помисли и се събуждаше от кошмари, крещейки "Отиваме долу", разказа бившата половинка на пилота.

Въпреки думите на Лубиц, приятелката му никога не е предполагала на какво може да е способен пилотът.

"Когато чух за катастрофата и че той е бил там, само си спомних за тези му думи и те бяха в главата ми като на запис", казва бившата му приятелка.

Вторият пилот на разбилия се германски самолет във Франция, който умишлено е причинил падането на самолета, е имал заболяване, което е скрил от своите работодатели.

При претърсване на дома на 28-годишния Андреас Лубиц е бил открит разкъсан болничен лист, който доказва, че мъжът е имал заболяване, от което е бил лекуван – факти, които Лубиц не е съобщил на работодателите си.

Според откритите доказателства младият мъж е имал болничен за деня на самолетната катастрофа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.03 2015 в 18:53

Едно е някой да изтрещи, съвсем друго е да се представя като турбо злодей пред света. Скъсан лист с диагноза - колко удобно за Луфтханза. Ама така е - трябва върви бизнеса, не може компанията да е виновна и да има занижен стандарт, особено пък германски. Този човек е толкова жертва на самолетната катастрофа, колкото и другите на борда, дори и той да я е причинил. Недейте с толкова журналистически лека ръка да петните паметта някому, преди да сте сигурни, че реално е имал зла умисъл..

29.03 2015 в 11:04

Сега бившите гаджета на германеца, приятели, познати ще пробват да направят пари от случая. Ще има филми, комикси и индустрия за милиарди...

29.03 2015 в 05:38

Отвратително е, че от че www.lentata.com и от offnews.bg са решили да добавят "отвратително" към думите на Лубиц и с това отвратително да се промени смисъла на
"Един ден ще направя нещо, което ще промени цялата система и всички ще научат името ми и ще го запомнят", е казал Лубиц на бившата си приятелка. ...The 26-year-old Germanwings stewardess, known only as Maria W, revealed to a German newspaper how Lubitz ominously told her last year:
‘One day I will do something that will change the whole system, and then all will know my name and remember it.’

28.03 2015 в 23:39

El Commendante е прав... (брех, да му се не види).
Германуингс ги отпишете -- тая компания ще плаща обещетения и на правнуците на загиналите. Все пак немските съдии също пътуват със самолети ...

28.03 2015 в 23:36

Pesho, от мен да знаеш -- истината на Запад няма значение. (Не че на Изток има значение).
Истината тука е такава, каквато си я направиш....

28.03 2015 в 18:41

До Ирина и други такива дебили.
Колкото и трудно е да го осъзнаете, защото вероятно сте затънали до шия в бг кенефа, там обществата затова са такова ниво , че можете да бъдете сигурни, че с мащабите на такава трагедия всичко ще бъде изяснено докрай. Ще бъдат направи нужните изводи и така.
Вие дебили не осъзнавате, че друго освен истината там няма значение.

28.03 2015 в 17:26

Е добре де, заболяване. Спекулира се из интернет че имал депресия човекът, година и половина се лекувал. Аз се лекувам от 7 години и нагоре, и искам да отбележа, че депресията може да оправдае и да обясни много поведения, кое от кое по-странни, ама да хванеш да убиеш сто и кусур души плюс себе си... това не е депресия, хора.

28.03 2015 в 15:23

Разследващите и Прокуратурата в Дюселдорф отричат непотвърдената информация за "разкъсан болничен лист" сред събраните доказателства. Същата информация е публикувана и на сайта на Germanwings. Необходими са точно 5 минути, за да провери човек информация преди да я представи като истина.

28.03 2015 в 13:28

Как само всички гракнаха и олайняриха човека. За нула време, даже и вече почнаха да изплащат пари за загиналите. Още преди да е намерена най важната черна кутия и преди да е почнало разследване,вече всички мразят един човек. Е тука е гнило. Така както познават къде са съветските атомни подводници - там всичко живо притихва и по тишината я откриват само, така и тук е същия сценарий.

28.03 2015 в 13:10

Херотратов комплекс. не е присъщ на жените. Като си помисля и за други дефекти се питам дали Господ не е сгрешил сериозно при създаването на Адам?