Quantcast

Севастопол реши да се присъедини към Русия

OFFNews Последна промяна на 06 март 2014 в 22:48 6062 65

Градският съвет на Севастопол взе решение за присъединяване на града към Русия и застана зад насрочения референдум в Крим, съобщава Интерфакс.

„Първо. Град Севастопол влиза в състава на Русия в качеството на субект на Руската федерация. Второ. Подкрепя се решението на Върховния съвет на Автономна република Крим за провеждането на общокримски референдум на 16 март 2014 година”, се посочва в решение на градския съвет N7151 от 6 март.

Според доклада, решението е взето в съответствие с Европейската харта за местно самоуправление, Конституцията на Украйна, Международния пакт за икономически, социални и културни права, Международния пакт за граждански и политически права и на основание на закона „За местното самоуправление в Украйна”, се посочва в съобщение на градската управа.

На референдума на 16 март избирателите ще трябва да отговорят на три въпроса - дали Севастопол да влезе в състава на Руската федерация, дали Крим да се присъедини към Русия, дали да бъде възстановено действието на кримската конституция от 1992 г. и Крим да остане част от Украйна.

По-рано днес Европейският съюз и САЩ определиха като незаконно решението на кримския парламент за свикване на референдум, който да реши съдбата на автономната република.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2014 в 07:38

До Citizen X

И защо и на какво основание настояваш да ме баннат. А простако тъп?
Кажи свиньо блатска.
На това,че ти преча на теб и на вси ДЕМОПЕДЕРАСИ тъпанари да сеете заразата на простотията си и тупотията си ли. Да се носите и реете над нормлните хора с бездарните и чзлгализирани душици и главици ли.
Ще има дачакаш свиньо блатска тъпа.

07.03 2014 в 22:41

А тоя малоумник коректор няма ли кои да го банне или де да занм биее :) ако няма аз сам доброволец ,коректор като много те кефят руснаци ,комуняги и тем подобна сволач грабваи бухчата на рамо и дим да те нема в русия .и без това ни е писнало от про комуниски ЛАЙНА миризливи,а да не забравиш да си вземеш с теб оня Гей Сергеи ;)

07.03 2014 в 20:56

До 62 Сит Лорд

Абе късопишкомекецо,
абе галфоне поцъл,

много си смел вглупостите си бе говедо задкулисно. А три дена защо се криеш в миризливата си миша дипка бе идиот.
Така=а=а. Ти простако тъп си толкова дебилен, че си позволяваш да призоваваш и да агитираш към международен тероризъм, да агитирашза извършване на подмолни терористични и диверсионни действия насочени срещу Русия и руския народ.
А ти ИДИОТЕ да си разбрал случайно , че твоят бандеровски идол и вожд от "ПРАВИЙ СЕКТОР" Дмитро Ярош е обявен за международно издирване по настояване на едни момченца от ФСБ по обвинения в подстрекаване и разпалване на тероризъм и геноцид към руския народ. И тези обвинения се основават на законите на РФ и международни съглашения. Та този Дмитро Ярош се помоли на Доку Умаров да коли и убива и т.н.Той този Дмитро Ярош публично заяви ,че се е бил като наемник във войните в Чечения и бил убил не един и двама руски войници.Само, че Дмитро се замоли на ДУХ.Доку Умаров отдавна прпуска из вечните полета. Та този Дмитро Ярош и той е пътник за там с еднопосояен билет.

Така,че тъпанар можеш да чакаш и ти гости да типочукат на вратата и току виж ж суматохата ти връчили ина теб билет в дна посока или one-way ticket казано на хамерикански.

А иначе желаеш ли сега да ти задам въпросът си последния към теб за шести път. Хайде няма, че пак нама да покажеш кирливата си страхлива миша мутра пак 3-4 дена.
И сега съм сигурен, чеоще сегаще се шмугнеш в дупката си.

07.03 2014 в 19:59

а крим има такъв чуден потенциал да стане перфектният белфаст за руснаците....

даже фсб-то да нюхат навсякъде има достатъчно места през които да се вкарат хора. прякото противопоставяне на армията на раша би било доста тъп ход но дребен тормоз от типа на отравяне на водата или слуховете за това, коли бомби или снайперски огън по необозначените солдати би дал една весела и феерична атмосфера на полуострова.

на рашките малко им трябва да избеснеят и да почнат да бесят някакви хора по стълбовете щото параноята така им казала. този трик между другото е ползван от мао в тайван. изпратил им там революционери да вдигат напрежението - убити войници али бали като разчитал, че холандците ще отговорят с масови репресии (нещо което мао би направил) но след като вече ходили на поправителен в различни точки на света, холандците тихо, нощем с одеалца и въженца започнали да прибират активистите. мао искал да обвинят чанкайшистите за това но като резултат тихо и полека хвърляли неговите смели войни в чували в морето и с тъжната компания на някой голям камък.

07.03 2014 в 19:03

До 60 Toro

Воле, воле, воле безволев. Воле бивш бик(Торо)вече с отрязани топки.

ТИ ИДИОТ без топки изобщо прочел ли си какво съм поместил тъпако?
Бати и олигофрена долен и жалък.

07.03 2014 в 18:42

Преключвам стеб?

Или си си забравил виброяйцето в анОса, или си прекалил с наркомовската дажба... Щях да питам как те търпи жена ти, ама ако е някоя като вагинин вече имам обяснение, не се аби да ми отговаряш.

07.03 2014 в 18:35

До 57 Toro

Воле, воле, воле безволев. Воле бивш бик(Торо)вече с отрязани топки.

Чул си нещо , ама не си разбрал щото си много тъп и много прост. Ако имаш и милиграм доблест, акого прочетеш това, което ще постна то повече не трябва да ми се вясваш говедо.Чети сега ;

"На 6 юни 1942 година Върховният главнокомандващ на съветските въоръжени сили Йосиф Висарионович Сталин подписва постановление на Държавния комитет по отбрана, озаглавено "За реда за раздаване на водка на войските от действащата армия".

Постановлението гласи: "1. От 15 май 1942 г. да бъде прекратено масовото всекидневно отпускане на водка на личния състав на действащата армия. 2. Да бъде запазено всекидневното отпускане на водка в количество 100 грама на военнослужещите само в онези части на предната линия, които водят настъпателни операции".

С това преключвам стеб гадино.

07.03 2014 в 18:27

Куректора е спермояд. Туй ще да река, и свършвам...

07.03 2014 в 18:26

Наркомовската дажба спирт, не вода, е била 200 грама. Спирт 96 градуса. Колко водка е това куректоре тъп?

07.03 2014 в 18:25

Страшно ви казвам. От форум в друг сайт. За ТОП ИДИОТИТЕ предварително казва, че този форум севсем не може да се каже , че червенене. Та ето :

"В кабаке сидят пара немцев, рядом пара украинцев. Немцы на них заинтересованно смотрят, потом решили подкатить.
— Ребята, вы из России?
— Нет, — говорят, — мы из Украины.
— А это что?
— Страна такая. У нас есть свой герб, гимн, флаг…
— Это понятно, — говорят немцы. — А где такая страна?
— Севастополь знаете? — спрашивают украинцы.
— Знаю, — говорит один. — у меня там дед воевал. Но ведь это Россия.
— Нет, это Украина. У нас есть свой герб, гимн, флаг. Ладно, как вам еще объяснить… Донбасс знаете?
— Знаем. Но ведь это Россия!
— Нет, это Украина. У нас есть свой гимн, герб, флаг…
Немцы видят, что ничего не получается.
Задумались:
— Ну ладно. А язык у вас какой? Русский?
— Нет, наш, Украинский.
— И как по вашему рука?
— Рука.
— А нога?
— Нога.
— Хм… А жопа?
— Срака.
— И это вы из-за одной сраки придумали себе герб, гимн, флаг??!?"

Само да поясня , ЖОПА на руски, ЗАДНИК на българси. Поне така превжда бай ти GOOGLE.