Съпругата на Найджъл Фарадж: Не е расист, притеснявам се за пиенето му

OFFNews 27 май 2014 в 13:13 3175 6

Кърстин Фарадж

Кърстин Фарадж, съпругата на лидера на британските националисти Найджъл Фарадж, проговори пред медииите давайки първото си интервю за британския "Телеграф".

Мисис Фарадж споделя, че се притеснява за съпруга си и за неговия "кръчмарски" начин на живот.

"Пие и пуши много, не се храни правилно и живее за адреналина. Знам, че звуча като майка му, но се притеснявам", казва Кърстин.

По нейните думи определянето на Найджъл Фарадж за расист го обижда и и наранява.

Г-жа Фарадж отрича и слуховете, че Найджъл имал любовна афера с член на UKIP (водената от него Партия за независимост на Обединеното кралство). Тя добавя, че има огромна разлика между политика Фарадж и съпруга Фарадж.

"Може да е шумен и краен в политическия си живот, но като се прибере, сяда и си вдига краката и се наслаждава на тишината. Често ми помага в домакинската работа, коси тревата и изхвърля боклука", разказва Кърстин.

Фарадж е запален рибар и обича разходките сред природата, разкрива още съпругата му.

Кърстин споделя за забавните моменти, когато на лидерът на UKIP му се наложило да си наеме асистент, за да го обучи да работи с компютър. "Изобщо не знае как се работи с компютър, изпуснал е това време и не мисля, че някога ще успее да се справи с това", обяснява тя.

Децатана семейството страдат покрай популярността на баща си и през последните години са прекарали без него рождените си дни, казва още Кърстин.

Семейство Фарадж са заедно от 15 години. Родената в Германия Кърстин, тогава с фамилия Мер, се омъжва с Найджъл през 1999 година. Имат две деца - Виктория на 14 години и Изабела на 9 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews