Руски журналист за трагедията в Днипро: Няма да крия, приятно е! И с Харков ще се случи, и с Киев

OFFNews 15 януари 2023 в 18:04 15245 14

Снимка

От този апартамент в унищожения вход на 9-етажен блок в Днипро са останали само кухнята с фруктиерата с ябълки и входната врата.

Трагедията в Днипро, където след удар с руска ракета загинаха 25 души, 73 бяха ранени, а 43 се водят все още изчезнали, доведе до екзалтация националистически настроени водещи в централните руски медии. Пропагандистите не крият радостта си, но първенец по изразяване на възторг се оказа водещият от радиопредаването на групата на „Комсомолска правда“ Сергей Мардан (Сергей Лелека, както е истинското му име).

Като водещ на предаването „Субботний Мардан“ в канала „Соловьов Лайф“ на Владимир Соловьов Лелека буквално се запени и разкри пред аудиторията какво чувства душата му след удара по 9-етажния блок в Днипро.

„И какво... Отбелязахме с прекрасен фойерверк. С такъв, както си му е редът. Приятно е, няма да крия. Приятно е, но много по-приятно щеше да бъде да видя разпердушинен някой мост на Днепър. Дори, ако, дори, ако този блок е ударен от наша ракета, лично за мен това не променя нищо. Ми погледнете фотографиите от Мариупол (на екрана се показват развалини от Мариупол). Това ще се случи с Харков. Да, ще се случи. И с Днепропетровск ще се случи! И с Киев ще се случи това!“, обяви Мардан-Лелека.

Мардан е същият този, който през август м. г. предложи в ефира на радио „Комсомолска правда“ възстановяване на ГУЛАГ за непокорните жители на окупираната от руската армия Запорожска област, както и да се разстрелват, да се лишават от собственост и да се изпращат в лагери онези жители на контролираните от Руската федерация територии, които не поддържат Москва.

53-годишният Сергей Лелека е популярен в Русия журналист и телевизионен водещ, автор на програмите „Времето ще покаже“, журналист в „Комсомолска правда“ и водещ на радиопредаването „Вечерен диван“. Завършил е журналистика в Московския държавен университет „Михаил Ломоносов“. Трикратен носител е на наградата „Медиа мениджър“. Минава за краен националист, известно време беше ко-водещ на предаване с убитата Даря Дугина.

На снимката, която публикуваме по-горе е заснето това, което е останало от апартамент в разрушения вход на 9-етажния блок в Днипро – кухнята, която изглежда така, сякаш стопанката й ей сега ще се върне, с фруктиера с ябълки на масата и входната врата. Останалото е срутено. Такива апартаменти са десетки, а в социалните мрежи се появи историята на блокирано в подобна стая семейство с две деца. За да ги спасят, съседите им разбили с чукове и лостове стената между двата апартамента и извадили оттам майка и баща с двете им деца и котка (снимката по-долу).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2805

14

Едър Вредител

17.01 2023 в 03:05

Някой ще изреве в хага на умрело като она боклук милошевич ще има да мучи

1000

13

Mariana Dusheva

16.01 2023 в 15:23

Хубаво е,че има медии и ''изказвания'' като това на този субпродукт,се записват!Заработил си е достатъчно за одиночка в Хага,с не толкова хубав изглед и непременно ще я получи в един ,недалечен ден!

22548

12

dolivo

16.01 2023 в 11:49

Пешо е обида за Перник, хората там са хубави обикновено, прагматични.

Какво да кажа, ще умре сам, горчив от живота, чудейки се защо така му се случва.

Препоръчвам Пешо да потърси психологическа подкрепа от специалист немедленно, защото слиза по стълбичката на психопатията. Вероятно страхливостта му е само пречка пред кариерата му на сериен убиец.

Скоро ще трепе кучета, после цигани, после евреи и украинци, жена си ще претрепе някой ден, после колеги дето не го кефят ...

4738

11

Того

16.01 2023 в 05:35

Боже, какви изроди! Руснаците са престъпна нация.

318

10

Valioka

16.01 2023 в 00:16

Говно пернишко (ако изобщо си от там), няма никакви доказателства за какъвто и да е терор в Донецк и Луганск от страна на Украйна. Има доказателства единствено за фабрика за тролове в Санкт Петербург. Ако утре оттам излезе информация, че ти си педерас, ти ще повярваш ли бе, нещастник?... Макар че както си се впрегнал да лапаш лайната на проруската пропаганда, нищо чудно да обърнеш резбата, за да не обидиш някой от тези които твърдят подобно нещо...

-1655

9

ob1

15.01 2023 в 21:45

Тъпият винкел не може и едно изречение да напише без да излъже.
Скрий се някъде, гнидо руZка!

2073

8

Johnny B Goode

15.01 2023 в 21:10

Според мен да си фен на Боко е пълен дебилизъм и кретенизъм.

-5840

7

8 години нацистите правеха същото в Донецк и Луганск, после продължиха още по- ожесточено. В Мариупол задържаха цивилни като жив щит и се криеха в къщите на хората, затова и така беше разрушен. Когато руснаците стигнат Киев, пак ще правят така, така ги учат американци и британци, така учеха и Идил. За съжаление ако не поумнеят и не обесят Зеления наркоман, гражданската война ще продължава все така. Дано адекватните украинци се осъзнаят и премахнат тия болни мозъци от Хунтата и разните там нацисти.

924

5

Diogen

15.01 2023 в 19:03

Рашситките изроди идват директно от ада. И ще се върнат там, предвождани от главатаря на дивашкото племе Влад Изкормвача .