Путин: Няма смисъл да се стремиш да си цар, към абсолютна власт

OFFNews 10 юни 2017 в 20:50 8583 11

"Няма смисъл да се стремиш към абсолютна власт и към това да си цар. Най-важното е правилно да се разпореждаш с тези пълномощия, които вече имаш". 

Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю за американския режисьор Оливър Стоун. Интервюто е част от документалната поредица на Стоун за Путин, която ще бъде излъчена следващата седмица. 

Изказването на Путин е в отговор на репликата на Стоун "Имате пълна власт. Казват, че искате да станете цар", съобщава РИА Новости, цитирайки отделни части от документалната поредица, които бяха разпространени от Showtime. 

Четирите части на документалния филм за Путин ще бъдат излъчени между 12 и 15 юни. 

Оливър Стоун е известен с интереса си към политически теми. Той засне и филм за бившия служител на ЦРУ Едуард Сноудън, който през 2013 г. разпространи секретни данни на Националната агенция за сигурност, доказващи, че Агенцията подслушва масово жители на САЩ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

11

Ако Путин стане цар, образът му ще е по-истински и честен.

Най-малкото няма да има нужда от никакви милиардери виолончелисти около него...

10571

10

Hissarion

12.06 2017 в 14:34

Проблемът е, че доста от властовите фигури около него флиртуват с подобна идея. Путин - цар, за тях означава вечна хранилка. А властта в Русия всички сме чели как се дава.

63994

3

Red or Dead

10.06 2017 в 21:12

Йончев, още една забележка породена от долния коментар на 'чесън'/Ал Кин'!Значи според правилника коментара му трябва да е скрит с обяснение.....надявам се да е 'бъг' и да бъде поправен;) все пак толкова се трудихме, нека труда ни да не е бил нахалост;)

-------------------------------------------------
'Джоре'.......пиши името на ВЛАДИМИР ВЕЛИКИ с подобаващо уважение, защото може би много скоро ще се наложи да ровиш в скрина за ЧЕРВЕНАТА книжка, ама няма да има сми.....

63994

2

Red or Dead

10.06 2017 в 21:06

Владимир Велики е открехнал явно завесата на СЪВЪРШЕНСТВОТО пред другия титан Стоун....засега ще има документален, а по-късно......кой знае;)
Апропо, абе гледахте ли “Сноудън“......еййй от това име на бая паплач им избива студена пот и в този момент......маминциту им разката.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!