Quantcast

Президентът на Венецуела иска да изгони CNN от страната

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2014 в 11:41 1032 9

Николас Мадуро
Николас Мадуро

Президентът на Венецуела Николас Мадуро се закани да изгони от страната телевизионния канал CNN заради това, че медията "описвала ситуация на гражданска война в страната", съобщиха световни медии, цитирайки местни издания.

"24 часа в денонощие те (CNN - бел.ред) показват и говорят за война у нас. Искат да покажат на света, че тук има граждаска война, докато хората всъщност работят, учат и помагат на своята страна. Вече казах на министъра на информацията и съобщенията Делси Родригез да предприеме мерки срещу CNN, ако не престанат с излъчването на лъжи. CNN ще изчезне, ако това продължи", заяви Николас Мадуро.

Подобни закани и заявления не са нещо ново във Венецуела. Пак по време на протести Мадуро забрани телевизияония канал NTN24, който отразяваше на живо сблъсъците между граждани и полиция и съобщи за трима загинали студенти.

Twitter също стана жертва на управлението във Венецуела, след като правителството там забрани качването на снимки в мрежата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.02 2014 в 17:21

този червен никольо продава нефт ,половината пари дава на путкарьов за оръжие да бие америка и половината изчезват за приятелски нужди.сутринта съобщиха ,че заради социалистическата му визия за цени,няма мляко и крави и още десетки народопродоволствени (каква соц.дума,а)стоки и ..наи-вече акъл, в затъващата непазарна ВЕНЕЦ(УЙЕЛА)..

21.02 2014 в 15:32

"Искат да покажат на света, че тук има граждаска война, докато хората всъщност работят, учат и помагат на своята страна."

Учение и труд, жизнерадост и вдъхновение, другари. Пратете на венецуелските другари малко тоалетна хартия, че тя им е дефицит, пък доста се оакаха в същото време.

21.02 2014 в 15:19

@СССР - да, империалистите го правят, на снимките и по CNN има само измислици, и на нашите контрапротести нямаше орки, всичко е империалистическа измислица и хората бленуват да ги управляват червени олигарси!

Ти толкова ли не може да намериш хора от Венецуела или Украйна?

21.02 2014 в 13:28

Каквито американците такива и руснаците - алчни, тъпи копелета....едните капиталисти, другите комунисти - и 2те системи са пълен провал така или иначе - сами можете да видите резултата.

21.02 2014 в 13:11

СССР умря след Беловеждките споразумения. Лека ти пръст :)

21.02 2014 в 12:57

ЗАЩО НЕ ХВАНЕТЕ И НЕ СИ ПЪХНЕТЕ ПО ЕДНО ЗНАМЕ, В ТЪПИТЕ ЗАД НИЦИ С ТЕЗИ ПЛОСКИ КОМЕНТАРИ. ЩО НЕ НАПИШЕТЕ СЪЩОТО ЗА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИСТИ КОТИО МЪТЯТ ВОДАТА В УКРАИЙНА, СИРИЯ, АФГАНИСТАН, ВЕНЕЦУЕЛА И РЕД ДР. МЕСТА.ЕЛЕМЕНТАРНИ МИЖИТУРКИ СТЕ, КОИТО СИ ИГРАЯТ С П..КИ.

21.02 2014 в 12:56

Ето все това искат комунетата хората "всъщност работят, учат и ....." Бачкай там без да задаваш въпроси и без да се мешиш във властта ... От теб нещо не зависи, ти служиш само за бачкане.

21.02 2014 в 12:36

на мадурко мадурките са се спаружили като стафидки - явно сеизмичните трусове от майдана удрят на странни места. путкин е прекалено зает да се занимава с украинския хуй опрян плътно до малкото му кагебистко задниче и е заебал поддръжката на световния пролетариат.

чудя се дали накрая мадурко ще го пипнат като кадафи или ще успее да се измъкне? всъщност това е единствената въпросителна във Венецуела. А, че мадуро си е затръгвал вече е ясно.

21.02 2014 в 12:07

КО НИ ЗАНИМААТИЕ С ТОА СЪВЕСКИ СОЮЗ!?