Новият премиер на Крим: Ще се подчиняваме само на Янукович

OFFNews Последна промяна на 27 февруари 2014 в 23:34 5317 11

Сергей Аксьонов
Сергей Аксьонов

Депутатите от Върховната Рада на Крим избраха Сергей Аксьонов за нов председател на министерския съвет на автономната република.

Минути след поемането на премиерския пост Аксьонов обяви, че смята за легитимен президент на Украйна Виктор Янукович и възнамерява да му се подчинява.

Досега Аксьонов беше депутат в кримския парламент от партия „Руско единство”.

По-рано днес на извънредна сесия парламентът на автономната област взе решение за вот на недоверие към кабинета на Крим и за прекратяване на неговата дейност, като също така освободи Анатолий Могилев от длъжността премиер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.03 2014 в 00:25

Потник, душо, НЕ Е все едно. Аз правя литературни алюзии, а ти си мислиш за гащи. Но успокой се, от теб не съм и очаквал да разбереш какво имам предвид. Явно не е за твойта глава. Което не може да не ме радва -- щом бесепарите са принудени да вербуват такива като теб, явно много са закъсали за кадри :)

28.02 2014 в 19:26

"Кутев" е бившия МЕНТЕ mechok, който краде и дублира чужди никове и употребява вулгарен език. Обаче си намери майстора.

28.02 2014 в 19:08

Куче, баце, все едно да ме питаш какъв цвят са ти слиповете.
Няма нищо странно в това човек с такава фамили "да отделя Крим".Не е единствения с такава фамилия в Украйна, там не всички са -ко, -чук,-нюк има и -ов и -ич.Не му пречи и да бъде украинец.Ако пък намекваш за някаква еврейска жила-не е
уместно.

28.02 2014 в 17:15

Аз съм съгласен България да се разцепи - изселваме педерасти, мангали, комунисти и други "-сти" някъде по границата с Турция и да правят каквото си искат - по-добре да сме 3 милиона нормални хора отколкото да тънем в блатото заради 4 милиона тъпанари!!! Ей там долу под елхово - да си правят Бивша Булгаристанска Социална Народно Демократична Република, да си изберат един турчеещ се рязан циганин педераст за "вечен президент" и да си чупят главите! Границата - с 3 метрова бетонна стена и минно поле около нея и толкоз! Като искат там Турция и Гърция да си ги присвояват!

28.02 2014 в 12:55

Последното, което бих си помислил, е да се подигравам на някой заради името му, пък бил той и най-големият урод (даже онзи най... ъъъ... големият в Кремъл). Имах предвид че е гнусна ирония точно тип с име Аксьонов да предвожда отделянето на Крим от континента. Защо е ирония, няма да ви кажа, напрегнете си малко путиноидните ганглии, да видим дали ще измислите нещо...

28.02 2014 в 09:20

Пожелавам на руснаците да им се случи същото- двайсетте окупирани народа да си поискат свободата

28.02 2014 в 08:42

А в Киев командва ТУРЧИнов-доживяхме-баптист с турска фамилия-боже опази.
Ами Тимошенко.Юлия ти мошенко?Да да я немножко мошенко.
Състояние -55млрд.
Що на тези гнусляци не им показват именията?
Ами Наливайченко по сто грамченко.
Все говорещи фамилии.

28.02 2014 в 07:56

Предлагам по примера на Корея, Украйна и др. страни, където населението е разделено посока изток-запад, и България да се раздели на две - комунистическа и европейска.Така всички граждани (и селяни) най-после ще са доволни. От това предложение ще последват още много идеи, ДАВАЙТЕ!!!

28.02 2014 в 02:23

Хич не мизвучиш злобно бе мърша. Злобомир бил. Лигльо си ти, мека китка.
Хахахахахахахаха
Аз се смея, ма като си видиш заплащането, ти ще ревеш.

28.02 2014 в 00:38

А как трябваше да се казва типът, Обама, Кери? Всяко куче си има свой вкус за гнусно. Насрочиха си референдум, какво пак сте недоволни? :)