Колин Фърт поиска италианско гражданство заради Брекзит

OFFNews 24 май 2017 в 17:09 9537 16

Британският актьор Колин Фърт кандидатства за италианско гражданство заради Брекзит, съобщи "Дейли експрес". 

56-годишният актьор бил притеснен от последствията от напускането на ЕС от Великобритания, затова искал да се сдобие с двойно гражданство. 

Носителят на "Оскар" за "Речта на краля" е женен от 20 години за италианската продуцентка и режисьорка Ливия Джуджоли, с която имат две деца. 

Колин Фърт е един от най-известните британски актьори. 

Сред най-популярните му роли са във филмите "Дневникът на Бриджит Джоунс", "Речта на краля", "Мама миа", "Момичето с перлената обица" и сериалът "Гордост и предразсъдъци". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

16

Лопе де Вега

26.05 2017 в 15:40

Никви кавги и караници. И да победи по-добрият! "Арсенал", "Челси" - всички сме спортсмени!

Поздрав!

63994

15

Red or Dead

26.05 2017 в 10:40

Апропо, Професорът е прав.......много двусмислен и трисмислен...е краят;)
Особено това...DL...кое имаш предвид..Deep learning(най-вероятно)
Защото аз като човек записал мноооого дискове, първосигнално се сетих веднага за двуслойните подложки, както и да е.....последно в събота де факто НЯМА да се караме...хахахаааа

63994

14

Red or Dead

26.05 2017 в 10:28

Еййй, Лопе, ма ти излезе върл градски противник:)Ами то след като близкият до ВЛАДИМИР ВЕЛИКИ, Абрамович реши да купи Челси и буквално превърна в действителност приказката, че туй дето не става с пари, става с....МНОГО пари, стана много лесно да си фен на Челси, знаеш ли, че всъщност Абрамович е правил отчаяни опити ПЪРВО да закупи......Арсенал;)По онова време Анри беше в стихията си,а той е ЛЮБИМИЯТ му играч, сигурен съм, че го знаеш;)
Значи в събота по принцип ще сме от 2 страни на барикадата, НО аз като фен на Арсенал(не на Венгер) предпочитам този сезон да сме твърдо капо!Писна ми от “прекрасни ИКОНОМИЧЕСКИ постижения“...

29217

12

Лопе де Вега

26.05 2017 в 07:52

Глей, моля ти се, каква глупост излезе накрая!

Поздрав!

29217

11

Лопе де Вега

26.05 2017 в 07:50

Шибаната машинка ми изтри цяло послание.

Накратко - "Челси" от ерата Абрамович. Губернаторът на Чукотка отиде при чукчите и вместо да каже като мнозина че нещо трябва да се направи, започна просто да прави. Стана ми интересно, какво ще направи във футбола. Според мен стана приличен отбор. Ще гледаме по-нататък.

За "Арсенал": винаги ми е бил най-симпатичен, но някак си не се пристрастих. Сори, Леонардо.

Последно: никога не си правя гаври с честните и почтени привърженици на други отбори. Това за двойното предложение на Алишер бей дойде от някакъв случаен руски сайт, но и аз не намирам що-годе сериозно потвърждение. Да се надяваме, че е истина и оня най-после ще кандиса. Dixit!

mFPO,DL!

63994

9

Red or Dead

25.05 2017 в 22:05

Лопе, ми интуитивно реших, че си фен на Юнайтед(понеже е най-лесно;).......предполагам, че като улегнал човек трудно би станал фен на Челси преди.....30 год. да речем!
А просто не те виждам като фен на.....ПУУЛ.
Чакам да вдигнеш завесата, а относно Сегал нямам никаква идея, честно казано не ми е слабост като Де Ниро, а и му харесвам САМО един филм - “Под Обсада“!
Аз чакам събота вечер да видя дали Мосюто ще се оака тотално, честно казано ако това ще е цената да се махне, съм готов да преглътна и този горчив хап!
Апропо, не можах да открия инфо, че “Усман бей“ е отправил ДВОЙНА подобрена оферта, не се гъбаркай с изтерзаната фенска душица готова да се хване за всяка сламчица....хахахааа...

29217

8

Лопе де Вега

25.05 2017 в 06:39

@ Реди, високо ценя искреността ти, но не знам защо си решил, че съм привърженик на Манчестер Юнайтед. Наистина при такива мачове ВИНАГИ съм на страната на смятания за аутсайдер. Само не и когато играе моя фаворит.

Стивън Сегал в Сколково ли има дача?

Поздрав!