Ислямски екстремисти обезглавиха кюрд (видео)

Offnews Последна промяна на 29 август 2014 в 10:27 27544 16

Екстремистите от "Исклямска държава" разпространиха ново видео, в което показват как обезглавяват кюрд, съобщиха от  Би Би Си.

Във видеото, което е озаглавено "Писмо в кръв", се показва как неизвестен мъж е коленичил, за да го обезглавят, като за фон е използвана джамията в град Мосул, Ирак.

Джихадистите предупреждават, че още хора ще бъдат убити, ако кюрдските лидери продължават да подкрепят САЩ. Предупреждението дойде само часове, след като ислямистите разпространиха шокиращи кадри с масова екзекуция на около 300 сирийски войници в сирийската пустиня.

В клипа се появяват и сирийски войници, взети в плен, след като тяхната база е била атакувана.  

Миналата седмица джихадистите от "Ислямска държава", които контролират част териториите на Северен Ирак, разпространиха видеозапис, на който се вижда как обезглавяват американския журналист Джеймс Фоули, като това бе първата публична екзекуция на американец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.08 2014 в 21:51

Тия "джихадисти" са много смели когато имат работа с вързани хора. И с право разчитат че Обама ще се мотка и няма да ги закача. Но направиха грешка с тоя кюрд. Както един колега вече написа, кюрдите са не по-малко диви от тия мюсюлмански свине и ще ги накарат да си платят с лихвите...

29.08 2014 в 19:57

Изроди.

29.08 2014 в 19:18

Незабавна атака срещу ислямистите от ISIL, а после и инвазия в Саудитска Арабия!

29.08 2014 в 19:03

Това е американската мечта. Затова те ще са последните които ще казват какво ще става в Украйна.

29.08 2014 в 15:30

Е сега им се такова оная работа на тия джихадисти - да унижат гордия кюрдски народ. Е сега ще видят като се вдигне Пешмерга как ще им измете дихадисткия мерак за 6 месеца. Кюрдите ще ги унищожат за 6 месеца. Само да им дадат достатъчно оръжие и въздушна подкрепа. 1 джихадист няма да остане. Ще ги ометат като нищо.

29.08 2014 в 14:06

Не ми е ясно:пишете,че ще се режат глави на тези,които са със САЩ,кюрдите не са със САЩ,сирийците не са със САЩ,нещо не пасва с написаното,а само една американска глава падна !!!!!
И моля Ви,коментирайте написаното,НЕ СЕ НАХВЪРЛЯЙТЕ ЕДИН ВРЪЗ ДРУГ,КОЙ РУСОФИЛ,КОЙ АМЕРИКАНОФИЛ СИ Е ЛИЧНО НЕГОВА РАБОТА,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОБИЖДА ДРУГИЯ,това,че в къщи сте подтиснати и не ви се дава думата,то тук не е форум за простотиите ви !!!!

29.08 2014 в 13:49

за всеки нормален и с малко повече умственбагаж е ясно, че тия от ИДИЛ са поредния тумор създаден с пари на американски данъколлатци. ясно е че ЦРУ, Мосад и МИ6 им дават пари, оръжие, пофкрепят ги логистично и по-всякъв друг начин най-вече през саудитска арабия. американците и техните приятелчета от израел нямат полза от спокоен и стабилен изток. ако това се случи те ще загубят всичките си лостове, с които ще могат да насочват нещата в своя полза. събудете се еб хора! толкова ли сте промити че вече 2+2 за вас е 5?!?!? когато обама отиде в ирак понмилва няколко десетки терористи и ги извади от затворите. айде проверете имената на помилваните и после вижте кой се е обявил за водач на ИДИЛ. примати с приматите спрете да се хапете и заливате с помия разделени от налудничави и неверни новини разпространявани от най-големите пропганфи в света. проверявайте всяко нешо поне 3 пъти в коренно различни медии и прес агенции. не живеете вече в комунизма. имате всички необходими инструменти за да не сте информационно дезинформирани.

п.п. тролове крийте се! вече има вирус в нета, който ще ви затрие. муахахаххахах

29.08 2014 в 13:27

вива, никой не е казал, че взимаш стотинки. твоите господари плащат в рубли.

29.08 2014 в 13:27

БНП Париба, много е цинично да си рекламирате банката с това видео. Повръща ми се

29.08 2014 в 12:55

вива хуйлова, не знаех, че зомбитата имат мнение.............