Ислямска държава иска да обезглави порнозвезда номер 1 заради хиджаб

OFFNews 27 август 2017 в 09:37 10823 13

Терористите от групировката „Ислямска държава” заплашиха, че ще обезглавят най-рейтинговата порноактриса в момента Миа Халифа, която е от ливански произход. Джихадистите са ѝ вдигнали мерника заради филм за възрастни, в който тя носи хиджаб и остава само по него.

Това съобщи „Дейли мейл”.

Ислямистите вече са „екзекутирали” актрисата с помощта на фотошоп и са изпратили снимките на Халифа през социалните мрежи.

Самата тя твърди, че не се страхува от заплахи.

През декември в интернет стартира събиране на подписи под петиция за назначаването на Халифа за посланик на САЩ в Саудитска Арабия. Авторът на петицията отбеляза тогава,че Халифа е достойна да представлява САЩ, тъй като е доказала ”вече неведнъж, че умее да обединява хората независимо от културното или етническо наследство”.

Халифа е известна и с псевдонима Миа Калиста. Тя е родена в Бейрут, откъдето заедно със семейството се мести в САЩ когато е на 10-годишна възраст. Кариерата си във филмите за възрастни започва през 2014 година. Тогава и попада на първите места в рейтинга на Pornhub.

Напоследък Халифа вече си изкарва парите като следи спорта и поп културата чрез собствения си канал в услугата за стрийминг на живо Twitch.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12000

12

Georgi Vulchev

29.08 2017 в 15:52

Тея па.
Що искат да я претрепят? Сгодната женичка ми се види.
Извратеняци!

15914

10

поп Дръвчо

28.08 2017 в 13:51

На съвременните телевизори има функции за родителски контрол - използвай ги и децата ти ще гледат само каквото си им позволил. Имаш деца, нали? Че нещо заподозрях тука. Зер, за неукрепналите умове има по телевизията доста по-вредни (по моя преценка) неща. Но твоите деца затова са си твои, за да преценяваш ти (в някакви законови рамки) кое е полезно и кое е вредно за тях.

Това са и единствените хора на които имаш някакъв начин да им даваш насока в живота. В известни рамки, не забравяй.

Впрочем нужно е адски много лицемерие, за да наречеш дадено човешко поведение "разврат". Вземи се в ръце и остави хората да си живеят така, както смятат за правилно.

15914

9

поп Дръвчо

28.08 2017 в 13:43

Всичките аврамически религии (по другите дедо ви поп не е чак толкоз вещ) декларират изрично че не допускат убийството ама дават толкова оправдания за убийство които никой атеист не може да измисли. И ако атеистът има елементарен страх от възмездие, съд или отмъщение, то за вярващия всичко това са второстепенни неща, той си брои сметката само при бога. При неговия си бог. По-старите европейски политеистични системи хич не се и церемонят, при тях боговете направо пращат хората да се секирят едни други.

Това, че някой когото много добре познаваш е станал немощен и неспособен, трудно може да бъде приписано само на порното. За сравнение е трудно да намериш човек, не употребявал порно. По-скоро всеки път става дума за общо влошено здраве и дух - все неща, за които може да се търсят решения. Може и да не се намерят, разбира се.

15914

7

поп Дръвчо

28.08 2017 в 02:02

Нема-нема и покаже някой театрална погнуса от порното. И щеше да минава номерът, ако не беше досадната статистика че практически всички люде ползват под една или друга форма "съдържание за възрастни". И да, има изключения, ама са доказано по-малко от декларираните моралисти.

Впрочем обидни думички има за всякакви хора. Само да ти е мерак да ги употребяваш.

ааааа, да. И няма религия която да не позволява убийства.

8000

5

Tanito

27.08 2017 в 16:28

Друго си е коментар от всичко-знаещ професор който разбира и от порно - закачка майтап Уили.

13507

4

Хайде всички:
Joe sue Mia!!!