Ето как тийнейджър поздрави Тръмп за добре дошъл в Лондон

OFFNews 03 юни 2019 в 15:41 4896 3

Снимка Туитър

Доналд Тръмп получи недвусмислено послание в мига на кацането си във Великобритания.

Британският „Индипендънт“ разказва за необичайното приветствие към американския президент, отправено от 18-годишен тийнейджър на име Оли Нанкару.

Според реномираното издание младежът е прекарал уикенда в косене на моравата в семейната къща, която се намира близо до Хетфийлд Хийт в Есекс. Той обаче е използвал косачката не за да изкоси прилежно тревата, а за да прати блага вест към Тръмп.

Младежът вложил цялото си усърдие, за да нарисува в моравата гигантски мъжки полов орган и думите „Oi Trump”.

Наред с това той е отправил и друго, доста по-съдържателно послание, което едва ли щеше да бъде забелязано без рисунката на мъжката гордост - гигантска полярна мечка, до която стои текстът „изменението на климата е реално“.

Действията на момчето са направени с една цел – американският президент да забележи посланието още преди да пристигне.

„Доналд Тръмп и неговото отричане за изменението на климата не са добре дошли и искам той да е напълно наясно с това, когато лети до Станстед в понеделник", споделя Оли Нанкару.

Тийнейджърът има особено отношение към опазването на околната среда. Той е основател на уебсайт, който свързва купувачи с екологични търговци.

Спорното държавно посещение на Тръмп ще продължи три дни.

Очаква се той да се срещне с кралицата и старши кралски особи в Бъкингамския дворец. От друга страна, Джереми Корбин, лидер на опозицията, бойкотира събитието, а кметът на Лондон Садик Хан сравнява Тръмп с „фашистите през 20-и век”, предава британското издание.

Очаквания има и към хиляди протестиращи, които ще се съберат на протест срещу присъствието на Тръмп на площад Трафалгар във вторник.

Американският президент многократно отхвърля заплахата от изменението на климата от встъпването си в длъжност.

Миналата седмица Белият дом инструктира голям американски правителствен отдел да престане да прогнозира дългосрочните последици от климатичната криза. Ход, който разгневи защитниците на околната среда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

03.06 2019 в 19:06

На Тръмп му е през онова на снимката какво мисли Оли Нанкару за него.

4500

1

niyon

03.06 2019 в 17:59

Факт е че не само в България е пълно с идиоти.
 
X

Да помогнем на украинските деца!