Член на "Оne Direction" напусна бандата

ОFFNews 25 март 2015 в 20:45 3121 2

Зейн Малик, член на световно известната бой банда "One Direction" е решил да напусне групата с мотива, че иска да се чувства като "нормален 22-годишен", съобщава Skynews. 

Говорителят на бандата съобщи, че момчетата ще продължат своето световно турне и ще запишат петия си албум в четиричленен състав. 

В съобщение, публикувано на Фейсбук страницата на "One Direction", Малик пише, че животът му с бандата е бил много повече, отколкото е можел да си мечтае. 

"След пет години с бандата чувствам, че сега е моментът да я напусна", допълва той.

"Искам да се извиня на феновете, ако съм ги разочаровал, но трябва да направя това, което в сърцето си чувствам, че е правилно", продължава Малик. 

"Напускам, защото искам да бъда нормален 22-годишен, който може да си позволи да се отпусне и да си почине извън светлините на прожекторите. Знам, че имам четирима приятели до живот в лицето на Луи, Хари, Лиам и Найл. Сигурен съм, че ще продължат да бъдат най-добрата банда в света", се казва още в съобщението. 

От групата изразяват съжалението си, че Зейн ги напуска и съобщават, че нямат търпение да се срещнат с феновете си по време на следващия етап от световното си турне, както и да запишат новия си албум.

"One Direction" бяха сформирани през 2010 г. по време на участието си в музикалното състезание X Factor. До момента групата има четири студийни албума.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика