Арестуваха двама московчани, защото правели секс в дома си

OFFNews 24 август 2022 в 15:37 7021 2

сграда

Снимка ТАСС

Следствието в район Лефортово, Москва

Двама жители на Москва са арестувани по обвинение в "насилствени действия от сексуален характер", след като били видени от ученици през прозореца да правят секс в дома си, съобщава "Радио Свобода".

Обвиняемите са заплашени от 20 години затвор. 

Инцидентът се е случил недалеч от центъра на Москва, в район Лефортово. Двама ученици на 12 и 13 години видели в отсрещния прозорец мъже, които по думите им, "можело да правят секс". Те разказали за това на майка си, която повикала полиция. Двамата заподозрени били задържани.

Мъжете са обвинени в насилствени действия от сексуален характер спрямо децата. Съдът ги оставил в ареста за два месеца. Задържаните твърдят, че не са правили секс, а са поправяли спукана тръба, заради което им се наложило да се съблекат.

През март в Сисерти, Свердловска област, анестезиолог-реаниматорът Владимир Громов беше осъден на 5 години затвор по обвинение в насилствени действия от сексуален характер над непълнолетни.

Според обвинението Громов показал пениса си на две непълнолетни момичета. Защитата на реаниматора твърди, че лекарят просто се е облекчавал на улицата, когато бил видян случайно от децата. Самият Громов твърди, че не ги е забелязал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1220

2

хr4

24.08 2022 в 19:09

Крайно развеселяващо, особено като се има предвид, че тоя "спорт" има много древни и дълбоки корени в Русия!

2744

1

AAA

24.08 2022 в 18:10

Показателно за тази гнила държава .
 
X

Да помогнем на украинските деца!