93% от жителите на Крим искат да са част от Русия (екзит пол)

OFFNews Последна промяна на 16 март 2014 в 20:39 5081 33

Сцена от днешния референдум

93% от жителите на Крим, участвали в днешния референдум, са подкрепили присъединяването на автономната украинска република към Русия, показа екзит пол сред гласоподавателите. Това бе съобщено от кримската избирателна комисия на официалния сайт на референдума.

Референдумът вече приключи и предстои обявяването на официалните резултати.

Едва 7% от участниците в референдума са гласували за връщане на конституцията на Крим от 1992 г. и възстановяването на Крим като част от Украйна, сочи екзит пол изследването.

Анкетата с гласоподавателите на излизане от избирателните секции е била проведена в около 200 секции на територията на Крим, 50 от които – в Севастопол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.03 2014 в 12:06

http://i58.tinypic.com/2j1rmdf.jpg

17.03 2014 в 11:04

И понеже виждам, че сам не се сещаш, а опорните точки закъсняват земи пиши за това как от днес "запада" (каквото и да означава това понятие и който и да се крие зад него в българската преса) започва САНКЦИИ, забранява на най-близките олигарси на Путин да пътуват... и т.н. Пиши как ще им секвестират паретата, се едно си„ сички са ги сложили на срочен депозит у JP Morgan ели Citigroup. :))))))))
Па аз ша та питам дали знаеш какво става в Лондонското сити, Цюрих или на Камиловите, пардон Каймановите острови. Па за туй, че семействата им отдавна са с америкоски паспорти и дума няма продумам. Не! Те са им на тепсия семействата им, живят си там и си путъват по целия свят, а Банана щял да им забранява достъп до УСА?! Рейш ли колко си жалък в подпорните си кокили? Па и не само ти, не!

17.03 2014 в 10:44

Лустраки 6, тампоне тенджери ще има според теб :) Па тия и тенджери нямат, сал по един парцал веят.
http://youtu.be/KAQqgKuWbJc
"Хто не скаче, той москаль" познато ли ти е? Значи така от позиция на времето, така лекинко да те попитам "Къде съм аз, къде сте вие?" а? Къде си ти, къде е бат Ваню? :))))))))))
но,
важното е винаги да се завършва със "Сало уронили!", за да се подчертава винаги изначалния националистически елемент. Зер "Задний сектор" не са фашисти, не! Те са ултранационалисти.

17.03 2014 в 07:30

Така се гласува правилно.
http://www.youtube.com/watch?v=XyOSZOTdReI

17.03 2014 в 07:22

До 22 plamen4o

Ей дете сополиво,напикано и насрано,

колко пъти да ти се каже, че поитиката не е за малки олигофрени като теб сополивко. Но това дебил като теб вдява ли го. А сега виж що за идиотизми си нацвъкал.

Още ли се криеш в Угринив. Стой там и чакай. Понеже няма там реанимация,за всеки случай си запази и парцел при дупките и кутия, че Павката с юнаците български идват да те поздравят и може да не понесеш поздравите им.

17.03 2014 в 01:33

Честито! Глас народен – глас Божи!

Хората излязоха да гласуват и си казаха тежката дума. По-демократично от това – здраве му кажи. Обонго да е *бе в дупонго.

Демокрацията победи!

16.03 2014 в 23:52


Кениеца е една най-обикновена марионетка и еврейска подлога!

А като прехвърлих на бързо коментарите и с голямо задоволство забелязвам как “родените демократи“ и убедени човеколюбци започват от коментар на коментар да стават все по-жалки и неадекватни, както м/у впрочем и безследно изчезващия на кучето в аспуха РБ(резил блок)Скоро там на бунището ще е и другия водач на “демократите“–БАШ ТИКВУС ДЕМОКРАТУС!

Айде, “пишман демократи“, оставям ви да се давите в собствената ви злоба и безсилие!

Днес беше един хубав ден за ИСТИНСКАТА демокрация!:)))

16.03 2014 в 23:20

George Carlin: The Illusion Of Choice

https://www.youtube.com/watch?v=SC_wjQtfhZQ

16.03 2014 в 23:05

Я да видим сега Жълтият инкасатор, какво мисли да инкасира.
Китай зарегистрировал законопроект о присоединении российских территорий
ак отмечалось в документе, принятие в Китайскую народную республику в качестве нового субъекта части иностранного государства возможно и при отсутствии международного договора об этом, если:
1) в части иностранного государства проведен референдум, на котором вопрос о присоединении в Китай получит одобрение;
2) есть обращение в Китай легитимных органов государственной власти в части иностранного государства.

"Процедура будет такая: инициатор предложения - органы государственной власти в части иностранного государства обращаются к Президенту Китая. Президент сообщает об этом Всекитайскому собранию народных представителей, Правительство Китая проводит консультации с ними. В случае согласия с предложением вносит проект конституционного закона о принятии части иностранного государства в Китайскую народную республику, в котором определяются статус, наименование и другие правовые вопросы", - сообщила Вань Хань на китайском телеканале ССTV.


Като ви казвам на червените шебеци да учите китайски се дърпате, е не са надарени но "Количествените натрупвания, ще ви Доставят качествени удовоствия"

16.03 2014 в 23:01

... ПАРТЕНКИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ... ***** ** ******* !
(напсувах ви!)... хахахахахахахахахахахаха
... налягайте си парцалите... и се учете да се Трудите, инак - глад ви чака...
 
X