С какво се отличава Under Armour от другите спортни брандове

OFFNews 09 септември 2022 в 09:17 1216 0

ua1

Снимка Wikimedia Commons

Under Armour

Спортното облекло без съмнение навлезе в гардероба на всеки модерен човек в една или друга степен. Обичаме го не само защото изглежда модерно и готино, но и защото е супер удобно и притежава качества, каквито не всеки тип ежедневно облекло предлага.

Без значение дали си търсите удобно облекло за ежедневието или за спортуване, оригиналните спортни дрехи и обувки са един добър избор. Оригиналното спортно облекло от известните брандове предлага необходимото качество, функционалността, красивия дизайн и комфорта, от които се нуждае всеки съвременен човек в ежедневието си.

Един от тези брандове е спортният бранд Under Armour , който се популяризира по целия свят със своето висококачествено спортно облекло и обувки. Ако сте любопитни да узнаете повече за известната американска марка, в тази статия ще ви представим някои факти.

За Under Armour

Under Armour води началото си от 1996-та година и е основана от Кевин Планк, който е бивш капитан на футболния отбор към Мерилендския университета в щата Мериленд.

Една от причините стоящи зад възникването на Under Armour като марка е идеята на Кевин за създаване на спортна тениска, която е направена от дишащи материи.

В момента марката разполага с широка гама от модели спортно облекло, маратонки и аксесоари в разнообразни дизайни, както за спорт, така и за ежедневието.

Въпреки че марката е сравнително нова, тя успя да се наложи на пазара като водещ бранд на пазара за оригинални спортни дрехи и маратонки.

 

Източник на изображение: Wikimedia Commons

С избор на дрехи или облекло от Under Armour можете да сте сигурни, че правите дългосрочен избор на качествено и удобно облекло. Както е с всяка марка, Under Armour притежава свои характерни черти и плюсове и минуси.

Кои са отличителните черти на спортното облекло на Under Armour?

Висококачествена изработка

Влагането на висококачествени ресурси в изработката на спортно облекло и обувки несъмнено се отразява на крайното качество.

Високото качество на оригиналните спортни дрехи несъмнено води до по-висока устойчивост на износване, което удължава живота на дрехите.

Източник на изображение: Pexels

Високо ниво на удобство

Знаем добре, че удобството е ключов фактор за ефективно и приятно спортуване.
Едно от нещата, които правят дрехите на марката марката толкова удобни са еластичните им меки на допир материи. Те осигуряват максимална свобода на движение, което несъмнено спомага за по-доброто спортно представяне без значение от вида на спорта.

Марката предлага спортни дрехи с прилепнали кройки, които въпреки своя дизайн осигуряват също високо ниво на еластичност.


Иновативни технологии на производство


Тласкана от стремежа си да предложи най-доброто на своите клиенти марката периодично инвестира в разработки на нови технологии за производство на спортно облекло.

В резултат продуктите на Under Armour могат да отговорят на нарастващите изисквания към спортното облекло да предложи високо ниво на комфорт, качество, износоустойчивост и хубав дизайн.

В резултат от прилаганите технологии при създаването на спортните си дрехи, освен удобство и разтегливост материите им предлагат също отлична проветривост и защита от неприятни миризми.


Едно от неприятните неща, с които се сблъсква всеки спортуващ човек през лятото, е изпотяването. Затова и вентилиращите материи на спортните дрехи на американския гигант са направени по специална технология, която им придава способността да отвеждат ефективно влагата далеч от тялото. В резултат те осигуряват чувство за комфорт дори и при спортуване в топло време.


Без значение през кой сезон тренирате, носейки спортно облекло на американската марка си гарантирате максимален комфорт.

Хубав дизайн и универсалност

Една от отличителните черти на спортните дрехи на Under Armour е техният универсален дизайн, който може да се съчетава с различни видове дрехи в ежедневието.

Без значение дали искате спортна визия от глава до пети подходяща за залата или искате спортно-елегантен аутифт за носене на работа или в ежедневието, с помощта на спортни дрехи от Under Armour можете лесно да го постигнете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови