CNN снима филм за Пиронкова и Димитров

Любомир Тодоров 03 януари 2012 в 16:05 5843 0

Пиронкова и Димитров се поздравяват. Снимка: БГНЕС
Пиронкова и Димитров се поздравяват. Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова и Григор Димитров ще бъдат главни герои в следващото издание на магазинното тенис предаване на CNN Open Court, водено от легендата Пат Кеш.

От БФТ съобщиха, че днес, в почивния си ден на "Хопман къп" в Пърт, Цеци и Гришо са играли на смесени двойки срещу Кеш и Бетани Матек-Сандс. След това австралиецът, спечелил Wimbledon през 1983 г., започнал снимките за своето предаване.

Половината от месечното тв шоу ще бъде посветено на българския тенис и неговите лица. Кеш се похвалил, че се познава с Ралица Василева и от нея знаел това-онова за страната ни. На 4 януари от 3:30 часа България играе срещу Дания в състав Фредерик Нилсен и Каролине Возняцки във втори двубой на "Хопман къп".

В първата среща нашите отстъпиха на поставените под №1 чехи с 1-2, като спечелиха историческата първа победа при смесените двойки срещу Томаш Бердих и Петра Квитова. Цветана Пиронкова вече не играе с екип Lotto. Това забелязаха зрителите при първата й поява за годината на турнира "Хопман къп". Първата ракета на България и №46 в световната ранглиста се облича с Nike.

Оказа се обаче, че Цеци няма договор засега с американския гигант, а просто е харесала качеството на екипите. Нейният френски мениджър подготвял контракт за екипировка на Пиронкова, но още не било ясно, с кого точно ще подпише родната прима, защото имала сериозни финансови изисквания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!