Quantcast

Вложители в КТБ излязоха на протест в столицата

OFFNews Последна промяна на 01 септември 2014 в 19:45 2890 3

Около 80 души протестират в София с искане за незабавно отваряне на КТБ.

Демонстрантите спряха движението на коли по столичния бул. „Цар освободител” пред сградата на Народното събрание, съобщава агенция „Фокус”.

Протестиращите изразяват недоволството си, че БНБ още не е изплатила гарантираните влогове до 100 000 евро във влог. 

Демонстрантите скандират „Мафия” и „Върнете ни парите”. Гражданите издигнаха лозунги с надпис „Искров, ще те държим лично отговорен” и „ БНБ – Бездействие и наглост”. 

Начело на протестиращите има плакат, на който пише: „Върнете доверието в българските банки, върнете доверието в държавата”. Надписът е изобразен върху трикольора.

Това не са първите протести с подобно искане. През август имаше няколко демонстрации с искане за отваряне на КТБ, в които участваха стотици граждани.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2014 в 10:47

Цветан Василев се явява нещо като брат Галев. С парите измъкнати от хората строи и ремонтира църкви и детски градини, подпомага бедни . Въобще той е един съвременен Робин Худ - взема от богатите вложители и раздава на закъсалите и бедните. Да се чуди човек защо го залачат.

01.09 2014 в 23:03

Не протестирахте когато Цветан Василев си купуваше самолетчета с вашите пари, строеше стадион, спонсорираше къде що има културтрегери, църкви и т.н.

01.09 2014 в 21:43

ПИТАНЕ - кой ще плати щетите, нанесени на КТБ и вложителите за организираната от Главпрокурор, БНБ и МВР Пикчърс на 13 юни БАНКОВА ПАНИКА...?!?!?
Как си мислят БНБ и Главпрокурор - да се измъкнат по терлици ли?!?!? И да не платят нанесените щети ли?!?!?
Сагата КТБ започва от Сигнал на Протестърска мрежа 25 февр14 (подписан и от Хр. Иванов, награден сега за правосъден министър), после Главпрокурор се цепи от ТV на ТV как лови бандюги в банките, после м.май14 Главпрокурор блокира БНБ с обвинение с/у подуправителя Банковнадзор, и НАКРАЯ ювелирна акция на Главпрокурор и МВРПикчърс на 13 юни пред КТБ (3 патрулки 1бус и 10-на полицая с по 2 пищака). И ХОРАТА ИЗТРЕЩЯХА – БАНКОВА ПАНИКА.... БНБ отказва на КТБ ликвидна подкрепа по Закона/БНБ. После следва ПИБ... на ПИБ обаче БНБ даде 1.3 млрд. От 13-20 юни от КТБ са изтеглени главно електронно 1.3 млрд лв (отишли в Булбанк 860млн, 250 млн Париба, Алфа, Асет и т.н.). По данни от одиторския доклад в КТБ е имало още 500 млн бързоликвидактиви, които сега се харчат, КТБ не работи, активи се обезцен.
от време на Голямата депресия в САЩ през 30-33 година се ражда мъдрата мисъл - БАНКА СЕ УБИВА КАТО МУХА - С ВЕСТНИК. М. юни 2014 г. в Булгаристан бе пусната в ход нова схема – УБИВАНЕ НА БАНКА с акция на Главпрокурор, МВРПикчърс и БНБ ... медии слугуваха...
СЕГА Главпрокурор, БНБ и МВРПикчърс трябва да платят на КТБ и вложителите организираната на 13 юни БАНКОВА паника, довела до изтегляне на 1.3 млрд лв влогове от КТБ, до обезценка на активи, и до съсипване на КТБ...
ДА ПЛАТЯТ!!!!! Лакърдийките не минават, ДА ПЛАЩАТ!