Quantcast

Жельо Бойчев: Бъдещето на БСП е заложено на карта

Ивайло Анев Последна промяна на 06 октомври 2014 в 18:13 3665 4

Жельо Бойчев.

"Дълго време редица въпроси в БСП бяха отлагани, а това показва, че на карта е заложено бъдещето на БСП и на левицата", заяви водачът на листата на „БСП – Лява България“ за 23 МИР - София Жельо Бойчев. 

Той бе категоричен, че с голямата загубата на изборите БСП плаща цената за начина, по който беше съставено правителството на Пламен Орешарски, за грешките и компромисите, и за прекратения мандат на кабинета. "Причините са комплексни, но част от тях се дължат именно на участието на БСП в управлението" заяви социалистът.

Бойчев допълни, че лошите резултатите се дължат и на очакванията, които е имало към тях и до голяма степен на невъзможността да отговорят на тези очаквания, както и невъзможността за радикална промяна, която се очаквала от гражданите.

"Сред причините за ниския резултат е и невъзможността на БСП да скъса с определени с политики, в които прозират определени корпоративни и групови интереси и не на последно място, невъзможността на БСП да реализира обещанията, които даде през 2013 година", отчете Жельо Бойчев.

"Тепърва в БСП ще бъде направен анализ на всички нива в партията, който ще отчете обективните и субективните причина за загубата", каза той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.10 2014 в 00:39

Хуйчо, вие сте по-виновни от ГЕРБ и от ДПС, да знаеш! Ама така и ще си потънете, пак да знаеш. Вие сте сериозни олигофрени, което нито е новина, а и за пореден път го доказахте. В моя роден избирателен район - Сливен - на предните избори пуснахте за водач онова приятелче на онова гейче - другаря Жаблянов.... на другаря Станишев.... това онова.... На тези избори пуснахте Таско Ерменков - от какъв зор бе, пейзевени? Как очаквате след като сте се коалирали доброволно с ДПС (и там ви обичаха анално) - с такива кандидатури да печелите избори?

Вие сте пълни идиоти! И не разбирате нищо от политика. И сте аналноподатливи. (това последното не го адресирам към редовите избиратели на БСП, само към ръководството им през последните години).

Думи да нямаш.....

06.10 2014 в 21:15

То и в държавата България редица въпроси се отлагат непрестанно (напр. безкрайните доклади на ЕК за правосъдие и вътрешен ред). Да не вземем да си заминем генерално.

06.10 2014 в 20:10

Питайте ПЕДЕРАСЧО !?!
А защо не и ПРАСЧО !?!

06.10 2014 в 19:58

Очакванията към БСП са единствено да изчезне и всичко върви по план.