Временна комисия в НС ще нищи казуса "КТБ"

Нели Чолашка Последна промяна на 05 март 2015 в 13:15 2501 2

Депутатите създадоха временна анкетна комисия, която да проучва казуса "КТБ". Предложението беше на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и лидерите или председателите на групите на всички партии в парламента.

Предмет на работата на комисията ще е проверка на фактите и обстоятелствата, свързани с действията на държавни органи и институции, които е следвало да упражнят контрол и противодействат на източването на КТБ.

Съставът на комисията обаче ще бъде избран другата седмица, тъй като това е поредната временна комисия и вече е трудно да се намерят свободни депутати.

В нея ще има представители на всички партии в Народното събрание на пропорционален принцип, не се знае от коя група ще е председателят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.03 2015 в 14:24

Оказа се, че КТБ било най-вече полезно за предизборни обещания. Я вижте сега какво правят и колко време мина след случая КТБ. Те следите си стоят и ги чакат :D

05.03 2015 в 14:21

Жалко, аз наистина се бях подлъгал като обещаваха, че ще назначат независима фирма от чужбина да разследва източените от кръговете около Доган и Борисов милиарди.