Волен Сидеров: Всички издания по света изпълняват поръчки. Стабилни сме

OFFNews 11 януари 2018 в 11:15 6323 1

"Пожелавам за новата година да се излекуваме от най-лошите болести. Това са завистта, злобата и мазохизмът. Защото напоследък чувам такива мазохистични изказвания, че просто ми става лошо. Това самооплювание никой не може да го направи, както сами си го правим. Че сме най-лошите, най-корумпираните"

Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в декларация от името на групата в Народното събрание.

Той призова да не се позоваваме на вестници и издания, в които българи от неправителствени организации дават мнение и това мнение се тиражира:

"Затова да спрем да цитираме „авторитетни“ издания защото всички издания в света изпълняват поръчки", каза още Сидеров, който преди да стане политик бе журналист.

Волен Сидеров заяви още, че днес започваме председателството на ЕС с невиждано до момента управление:

"През целия преход до днес патриотични формации не са участвали във властта – управляващото мнозинство и изпълнителната власт. Това, което преди 11 г. беше немислимо днес е реалност, и не само у нас. Следващото домакинство ще бъде на Австрия, където също "Партията на свободата", аналогична на "Обединени патриоти", е в изпълнителната власт. Светът се промени от 2007 г. насам и това се вижда. Неолибералната доктрина отстъпва за сметка на консервативните политически идеи, които се отразяват от ОП и дясно-центристките партии", каза той и добави, че е сигурен, че Председателството на ЕС ще завърши с убеждението, че в България патриотичните формации са надежден партньор“ 

Според Сидеров намеците за нестабилност и несигурност на управлението не са верни. Той добави, че България следва световните тенденции в политиката.

"България е в крачка с европейските и световни тенденции. Тенденцията да има по-голяма доминация на консервативните идеи, тендецията да се спира неолибералната глобалистична концепция, която нанесе доста щети и доведе до световни финансови кризи в цял свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

1

sawall

11.01 2018 в 13:16

Сидеров явно си мисли, че щом той е изпълнявал поръчки като журналист, всички го правят редовно.

Щях да го отмина, но това е много гнусно изказване: Не че при нас е добре, но навсякъде е зле, на никого не може да се вярва, по-високите стандарти са невъзможни и трябва да се примирим, че всички ни лъжат.

Не, г-н Сидеров, не, има журналисти, дори и в България, които казват истината (както и доколкото са я разбрали) и подържат висок стандарт. Вие това няма да го разберете, защото стандартът ви като журналист явно е бил сравним със стандарта ви като лилдер на Атака.

А какви "патриоти" са ОП е много спорно...
 
X

Да помогнем на украинските деца!