Волен Сидеров похвали Кирил Петков: Държа се повече като мъж от Костадин Костадинов

OFFNews 23 февруари 2022 в 21:54 36481 2

За съжаление съм принуден да призная, че Кирил Петков се държа много повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга-протест неясно за какво, написа в коментар във фейсбук лидерът на "Атака" Волен Сидеров. 

И напомни, че на миналия протест, организиран от "Възраждане" срещу зеления сертификат, председателят на партията, който преди време бе общински съветник от "Атака", се е скрил вкъщи и оттам е пожелал смелост на мръзнещите на площада.

Днес премиерът не се е поколебал да дойде при протестиращите, което не е правил никой на неговия пост досега, докато множеството е викало "Оставка", пише Сидеров. 

Ето пълния текст на коментара на Сидеров:

За съжаление съм принуден да призная, че Кирил Петков се държа много повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга- протест неясно срещу какво. Неясно, защото сертификатът пада на 20 март и основанието на Костадин за митинги умира. А трябва да напомня за себе си – не е лесна тази игра.

На миналия протест, който Костадин организира, той самият се скри в къщи и оттам пожела смелост на мръзнещите на площада.

През последните седмици, след като няколко пъти Костадинов повика премиера да дойде пред протестиращите и да прояви мъжество и смелост, премиерът Петков дойде.

Аз съм правил десетки протести срещу няколко подред правителства. Няма случай някой от премиерите да дойде и да застане срещу пълния площад с протестиращи. Не го направи 130 килограмовият селски тарикат Боко, който се криеше като мишок, когато протестираха срещу него.

Киро, с когото аз не съм съгласен за много политики и когото критикувам с основание, на 23 февруари се прояви като мъж. Излезе и застана срещу няколкостотин, нека са хиляди и не се уплаши. До него стоеше организаторът на митинга Костадинов. Който трябваше, беше длъжен в този момент да даде знак на викащите, псуващите и плюещите срещу първия министър – председател на България, който се е осмелил да застане срещу множество, което вика „Оставка!“ насреща му. Костадинов беше длъжен да каже: “Спрете!, нека да чуем премиера, а после ако искате го освирквайте!“ Той не каза това, а стоеше отстрани пасивен и показа, че не е лидер. И че Киро е по-мъж от него.

Знам, че много папагали ще писнат срещу мен след този текст, но това е истината!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-8580

2

Белата Златка 1 срещу Белата Изплескала Златка 2
борбата за Рублите 2022

5827

1

pisnamiotmutri

26.02 2022 в 20:40

Точно Волният Сид не е редно да говори кой е мъж и кой не. Не, че в случая не е прав. Но го знаем какво палаво задниче има.