Волен изригна: Плевнелиев продаваше българите за роби, окупаторите са гейове

OFFNews 31 януари 2014 в 11:59 14936 45

Волен Сидеров

Снимка БГНЕС

В декларация от името на ПГ "Атака" председателят на партията Волен Сидеров успя да засегне едновременно няколко теми - бизнес миналото на президента Росен Плевнелиев и сексуалната ориентация на студентите от втората окупация на СУ.

Сидеров заяви, че по времето на Прехода, докато той самият е трупал статии, президентът Плевнелиев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов са трупали милиони.

"През лятото на 89 г. написах една статия - казваше се "Правова държава ли е България?"(...) Къде са били през лятото на 89 г. днешният президент и лидер нанай-голямата парламентарна група и президентът на страната? Веднага отговарям - в редиците от сивите мишки, които са марширували и са викали "Ура!" по системата, която сега отричат, и се правят на антикомунисти", каза Сидеров.

Председателят на "Атака" осъди факта, че именно Борисов и Плевнелиев по са поискали референдум за Изборния кодекс.

"К акво правеха президентът и лидерът на най-голямата парламентарна група - аз трупах статии, те трупаха милиони. Как се трупаха милиони по време на Прехода -всеки знае - с охранителни фирми, нечист бизнес. Днешният президент продаваше българи като роби в Германия да работят и с това е натрупал милионите, с които си купи скъпи имоти в Гърция", посочи Волен Сидеров.

Окупацията в СУ

Преходът към темата с втората окупация на Софийския университет премина през решението на парламента да отхвърли идеята на националистите, които настояваха демонстрирането на хомосексуална ориентация да бъде инкриминирано.

"Най-големият гей парад се състоя на територията на СУ - събраха се група от 20-ина терористи с гей насоченост, това може и да няма значение за вас, но това, което трябва да има значение, е, че те окупираха противозаконно", каза Волен Сидеров.

Той отново потърси сметка от МВР за това, че полицията не си е влязла в правомощията и не е освободите Ректората от окупаторите.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!