Във вас тече кръвта на предци-герои. За какво загинаха те? (Турнето на Бареков)

OFFNews Последна промяна на 18 март 2014 в 13:12 4245 18

Николай Бареков

Снимка barekov.com

"България без цензура" и коалиционните й партньори ЗНС и ВМРО тръгват на турне из цяла България, като целта на обиколката е да повиши самочувствието на хората.

Мотото на гастрола на Бареков е "Реванш за българския народ". В него ще се включат Нешка Робева, която ще направи специален спектакът за целта, певицата Деси Добрева, Росен Петров, Красимир Каракачанов и Румен Йончев.

Първата спирка на "България без цензура" бе Карлово, където партията на Бареков гостува снощи.

"Съдбата реши на мен да се падне честта да изчистя това блато, наречено българска политика. Започнахме от площадите и израснахме там. Лутахме се, търсейки начин да променим нещата. Болеше ни от това, че нашите родители обедняха жестото, че хиляди българи не могат да купят обувки на децата си, да ги заведат на лекар. Обединяваха ни злобата и омразата към силните на деня, които ни обраха и ни излъгаха. Изпихме горчивата чаша до дъно. Хората, които ни повярваха и вълната, която се надигна в наша подкрепа, започва да залива политическото статукво", произнесе речта си Бареков.

Емоционална реч произнесе и Нешка Робева, която заяви, че "протестира с цялата си душа" срещу съдбата, която 25-те години Преход са отредили на България. Красимир Каракачанов пък заяви, че Преходът е разделил хората и разединението е помогнало на политиците да ограбят страната.

С повече патос обаче бяха думите, с които зам.-председателят на партията Росен Петров откри турнето:

"Казват, че сме народ-старец и като всеки старец живеем в миналото си. Казват, че нямало чест и дълг, доблест и вяра, достойнство. Настоящето ни смазва, но споменът ни събужда. Ние сме стрела преди полет, стрела без цензура. Във вас тече кръвта на вашите предци-герои. За какво загинаха те? За да може една политическа клика да ни тъпче и да извършва геноцид върху българския народ. Не, не загинаха за това! Загинали са, за да имате право да искате достоен живот. Това право е подписано с кръв и няма кой да ни го отнеме!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.03 2014 в 09:32

Във вас тече кръвта на предци-герои. За какво загинаха те?
ЗА ДА НЕ ДОЙДАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НА ВЛАСТ!!!

18.03 2014 в 20:11

Ако предците ни можеха да ни видят днес, щяха да се обърнат в гроба! Тотално опростачване и оскотяване, злоба и ненавист има тук.

18.03 2014 в 17:05

Отдавна забравихме за какво загинаха предците ни. Доведоха ни до състояние на тотално оскотяване.

18.03 2014 в 17:02

Не ни занимавайте с Путиновите агенти Бареков, Петров, Робева, Йончев, Сидеров, Първанов и вся осталная паплач.
Това момче Дудука ще свърши като Чаушеску.

18.03 2014 в 16:47

Всичко може, ама да ми откраднат и протеста! Туй вече не може!!!!

18.03 2014 в 16:18

Долу кликата ГЕРБ!Ще гласуваме за АТАКА,това е партията...

18.03 2014 в 15:57

Ама па снимката е един път 8-) !!! Като пастор на секта, който току-що е барнАл Господа за ... хм, шлифера :D:D

18.03 2014 в 14:08

Ти на кой площад си израснал, бе Дудук. И кой ти дава правото да говориш в множествено число. От чалготеката като безпомощен конферансие ли видя хората на площадите. То и тези с теб не са по-различни - Нешка, която беше име в художествената, а след това стана име като любовница псевдодисидентска, на която преди 1989 всичко се прощаваше, а сега се скъсва да се оплаква. Или пък агента доносник Каракачанов, който по комуноидна заръка приватизира и унищожи ВМРО. Може би по-читав е бъдещия ти вътрешен министър? Оплакваш се, че те замерят с лайна. Не е необходимо - ти сам си лайно. Продажно, лъжливо, безгръбначно лайно.

18.03 2014 в 14:05

Ако ще вдигат самочувствието на хората с турне,да вземат да раздават по 20 лв. и хората ще си ходят от концерта с повдигнато самочувствие и пълен джоб.
Ама надали ще има за хората,все пак само Бюрека и кликата около него ПАПКА ЛИ ПАПКА.А глупаци гласували за тях ще се намерят!

18.03 2014 в 14:00

Всеки път когато един политик влиза в НС трябва да си задава въпроса за какво умряха нашите герои?