Валери Симеонов: Ще оттеглим подкрепата си, ако вдигнат цената на тока

OFFNews 19 юни 2015 в 09:24 2290 0

Ще оттеглим подкрепата си, ако се увеличи цената на тока. Това каза в интервю за ТВ7 председателят на парламентарната група на партията Валери Симеонов. 

„Поставихме 7 условия, които смятаме, че 7 месеца бяха забатачени. Имаме добро действие и новини по отношение на по-голямата част от тези искания. Следим събарянето на къщите в Гърмен. Ще има първите съборени къщи, с които държавата трябва да покаже, че има закони в България. Борбата с престъпността също – имахме две срещи с Бъчварова. Прави се реорганизация, за да се осигури и денонощно присъствие в циганските гета. До 1 юли ще бъде възстановена наклонената част на оградата на границата”, обясни Симеонов.

Той коментира и издигнатата кандидатура на ПФ за управител на БНБ, като посочи, че са издигнали техния кандидат за тази позиция, защото има квалификация и смятат, че е най-достойният, а също така и наследник на Иван Вазов. „Ще има гласуване в парламента. Опитваме се да убедим останалите колеги от парламентарните групи, като им го представяме”, каза още Валери Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови