Увещавал съм Бареков да не подкрепя кабинета? Абсурд! Пълен абсурд

Георги Савчев 06 ноември 2014 в 20:25 6664 9

Красимир Каракачанов

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отрече да е увещавал Бареков да не подкрепя правителство на ГЕРБ и РБ.

Абсурд, това е пълен абсурд. Такова нещо не сме говорили. Явно човек трябва да подбира с кого си говори, с кого си пише sms-и, коментира Каракачанов пред OFFNews.bg

Тази вечер в интервю пред bTV лидерът на ББЦ заяви: "В последните два дни Красимир Каракачанов активно ме търсеше по телефона, за да ме убеждава нашата партия в никакъв случай да не подкрепя ГЕРБ и Борисов за премиер, защото и Патриотичният фронт нямало да ги подкрепи"

Оказва се, човек трябва да има хигиена на телефонните обаждания. Той ми писа sms-и, поздравяваше ме за това, че сме заели отговорна позиция. Не знам, може би става дума за принципа на киселото грозде, защото явно с тях не искаха да говорят, каза Каракачанов.

Истината е, че Бареков ми пускаше sms-и, поддържали сме някаква комуникация, говорили сме си по телефона. Когато ние излязохме с позиция, че няма да подкрепим правителство, което не вкара нашите приоритети, той ме поздрави. И аз му казах: това е нашата позиция - без ясни приоритети, заложени в програмата, ние няма да отстъпваме. Това сме си говорили, обясни лидерът на ВМРО.

Нашата позиция беше ясна: няма да подкрепим, ако не се приемат исканията в нашата програма. Нещата, които ние искахме, бяха приети и бяха вкарани в програмата и дилемата приключи при нас, каза още Каракачанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!