Тренчев: В политиката има гадни хора, Костов е един от тях

Последна промяна на 02 май 2015 в 10:25 12868 31

Константин Тренчев

В политиката има изключително гадни хора и един от тях е Иван Костов.

Това обяви в интервю за bTV дългогодишният президент на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев, който през февруари тази година се оттегли от лидерския пост в синдиката.

През 1991 казах, че Иван Костов ще разсипе СДС. Вижте сега какво пишат за него. Не ме радва това, че се оказах прав, каза Тренчев.

По думите му в политиката попадат хора без задръжки, които "драпат, за да направят пари".

"За мен тази държава с бързи стъпки върви към това да остане само географско понятие, пустиня", прогнозира Константин Тренчев. 

Според него в България гражданска война не може да стане, защото сблъсъкът е около една идея, а ние идеи нямаме. "А вицът е, че гражданска война в България не можем да направим, защото сме селяни", коментира още Тренчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.05 2015 в 15:16

Факт е че пипето хабер си няма от фактите :)

13.05 2015 в 16:53

тренчев е завършен алчен мръсник

04.05 2015 в 01:42

Аз бя 10 дена в Подкрепа. На 11-тия направихме събрание за избор на ръководство. Почти всички от предложения и гласувания състав бяха комунисти до вчера. На 12-тия ден напуснах Подкрепа.

03.05 2015 в 23:29

"пипе"- нахвърлял си въпросите на посоки ,в главата ти бъркотия.Но ще ти кажа,че фондация "Демокрация"беше създадена за подпомагане на демократичното развитие в България и на СДС разбира се.Така всички дарения за демокрацията бяха на светло и с изрядно платени данъци към държавата,те си спечелиха всички дела срещу майкъл чорни.Цялата тази офанзива срещу фондацията беше скалъпена от ДС и КГБ разбира се...А за здравната реформа и всички реформи ,които беше започнало правителството на Костов,ако бяха продължени и при следващите управления,сега нямаше да сме на това дередже.Реформите спряха с идването на кОбургота на власт!

03.05 2015 в 22:53

"пипе"знаеш ли,че единствено фондация"Бъдеще за България"още работи,документите й са перфектни,въпреки,че ченгетата се опитаха да я компроментират,тя подпомага деца без родители да завършат своето образование ,а също и талантливи деца да продължат своето обучение...В СДС се оказаха много "бивши"ченгета и доносници,които провалиха партията,прословутият израз "Иване,кажи си" е изречен също от предател-агент Виктор...за съжаление ДС успя да смаже зараждащото се дясно движение в политиката на България...Сега сме зрители в театър,мутра на върха,която играе ролята на уж десен ,олигарси и мафиоти в управлението,в икономиката ,на всякъде...

03.05 2015 в 21:36

Гледам върли защитници на Костов се възбудиха нещо. Можете ли да дадете разумно обяснение защо падна СДС от власт и защо повече никога Костов на получи достатъчно гласове на избори, за да влезе реално във властта? И то след като имаха пълно мнозинство в парламента, правителство, президент. Никога друга партия в България не е имала цялата власти, не е получила толкова огромно доверие от всички нас. Защо рухна всичко това?Знаете ли нещо за Югоембаргото, Сапио, Здравната реформа, Фондация Демокрация, фондация Бъдеще за България,масовата приватизация, "Иване, кажи си!"?
Факт е,че Костов не е бил член на СДС, когато стана премиер, факт е,че е минал през БКП.

03.05 2015 в 19:05

Тези,които г-н Костов постави на мястото им което заслужават,сега го оплюват!Тренчев е от тях.Този подлец /Тренчев / не заслужава повече внимание !

03.05 2015 в 16:54

Пипе,нямаш "пипе" за пет пари и повтаряш като папагал небивалиците съчинени от слугинажа на ДС.Добре,че беше Костов,да вдигне на крака фалиралата ни държава.Ако не беше той,щяхме да гледаме Европейския съюз през крив макарон.Но простотията в Бългярия е безкрайна.Ошашавеното природонаселение налапа въдичката на ДС,червейчето на кукичката беше "величеството"/слуга на ДС/.Така извършихме за 12 години цяла поредица от простотии.Докарахме си мафията да ни управлява ,защото Костов бил лошият.Сега си имаме мутра за министър председател и фалшива дясна партия герП...

03.05 2015 в 12:00

Когато Костов стана премиер той не беше член на СДС. Сложиха го като експерт- нещо като Орешарски. После влезе в СДС. Костов просто имаше късмета, хитростта и не знам още какво за да се окаже на върха на вълната на народната вяра и надежда след поредното пагубно управление на БСП и Жан Виденов. Видяхме,че само за един мандат Костов се сгромоляса от политиката и се превърна в политически труп, заедно със СДС. Такова политическо падение дори Саскскобурготски не постигна. Толкова пари струва Костов.

03.05 2015 в 11:42

Тренчев далеч не е "светата вода не напита", за да говори от "последна инстанция". От неудържимият мерак, с който се набута в политиката, както и от присъствието му в нея, добре се разбира какъв "фактор" беше. А "Подкрепа" заприлича що годе на синдикат когато той на практика престана да бъде лидер. А това се случи доста преди официално да напусне този пост.