Тест показва коя партия е нашият фаворит за вота

OFFNews Последна промяна на 08 май 2019 в 18:34 5773 1

Стартира "Време за избор" - онлайн платформа за ориентиране в политическия пейзаж по време на изборите за Европейски парламент 2019.

Целта на платформата е да помогне на гражданите да изберат политическата партия, която отговаря най-добре на техните предпочитания, както и да им предостави бърз достъп до информация относно програмите на основните политически партии, участващи в тези избори.

Как работи проектът? Група изследователи систематизират позициите на основните партии и коалиции по предварително зададени критерии и въпроси. Впоследствие потребителите на приложението попълват същия въпросник и изразяват своите предпочитания. Системата съпоставя отговорите на партиите и коалициите с тези на потребителите.

"Време за избор" е проект с идеална цел и не е обвързан с никоя политическа партия или формация. Част е от международния проект EUVox 2. Проектът е разработен и изпълнен от изследователския консорциум “Preference Matcher”. В България той се изпълнява от Европейския институт и Лабораторията за публични политики към Нов български университет. Водещи изследователи са доц. д-р Антоний Гълъбов и д-р Борислав Мавров.

Платформата е достъпна на адрес: www.vremezaizbor.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22094

1

Стефан

08.05 2019 в 23:25

:))))))))))))))))
Руска намеса в изборите, а?:))))))))))))))))))

Вие сте за затвора, бе. Повръща ми се от вас((((((((((((((((((