Те казват, те обещават. ДПС се похвали как Пеевски и Борисов работят в тандем

Юлиуш Висожински 25 април 2024 в 17:09 5180 8

Бойко Борисов и  Делян Пеевски

Снимка Пресцентър на ДПС

Бойко Борисов и Делян Пеевски

В рамките на 20 минути днес следобед пресцентърът на ДПС изпрати две публикации и няколко снимки за съвместната работа на Делян Пеевски и Бойко Борисов.

Едното прессъобщение гласи:

"Обещано и изпълнено! Това заявиха лидерите на ДПС и ГЕРБ Делян Пеевски и Бойко Борисов по време на среща с представители на миньорите и синдикатите и министъра на енергетиката.

Днес в парламента с гласовете на депутатите от ГЕРБ и ДПС гарантирахме непрекъснатата работа на миньори и енергетици в Маришкия басейн.

Миньорите поискаха и гаранция, че средствата, отпуснати днес, ще бъдат използвани по предназначение. От страна на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС поехме категоричен ангажимент и ще изискваме непрекъснато информация за развитието на процеса от министъра на енергетиката и от ръководството на мините".

Другото прессъобщение е със заглавие "Делян Пеевски и Бойко Борисов се срещнаха с кмета на Ямбол Валентин Ревански". В него четем:

"Председателите на ДПС и ГЕРБ Делян Пеевски и Бойко Борисов обсъдиха с кмета на Ямбол Валентин Ревански проблемите пред общината. В разговора в Народното събрание участваха и вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова, министърът на отбраната Атанас Запрянов и председателят на Комисията по отбрана Христо Гаджев.

Акцент в разговора беше строителството на българската военна база в Кабиле. Кметът Ревански подчерта, че реализацията на проекта се бави много, а е от изключителна важност за националната ни сигурност и евроатлантическата ориентация на страната. Въпреки че проектът е бил изведен като приоритетен за правителството на Николай Денков, до момента нито 1 лев не е даден за реализацията му".

Кметът Валентин Ревански е отчел, че "обещаното от правителството “Денков” дофинансиране на оборудването за болницата в Ямбол също не е е изпълнено".

"Министрите поеха ангажимент за максимално бързо съдействие и решаване на посочените въпроси. Готови сме да съдействаме изцяло на служебния кабинет по приоритетни теми, които касаят пряко подобряване условията и качеството на живот на българските граждани, подчертаха представителите на правителството" - пише още в публикацията на пресцентъра на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

8

мнение от IP

26.04 2024 в 12:24

Яя...в. "Работническо дело" се издава отново, онлайн....

105

7

Балканец

25.04 2024 в 19:55

Още дъълго ще е така, защото народът очевидно не може да “извади” честни и почтени, които да го управляват.

Правете си сметката сами.

9352

6

Анализи

25.04 2024 в 19:29

Изминалите години беше неявно, но повечето знаеха. Сега се взеха и официално. Само ще отбележим, че благодарение на тях в България не остана природа, не са свършили нищо за Родината. Точно обратното. Бгиблейска мисъл По делата им ще ги познаете.

4038

5

Moirae

25.04 2024 в 19:02

Тандемът без мяра. Тук няма срам и колкото повече се храни, толкова повече ще наглее. Положението е или-или.

318

4

Valioka

25.04 2024 в 19:00

Ама някой изобщо съмнява ли се, че Бочко и Шишко да дупе и гащи.... Сега заради думата "дупе", админа ще ме резне...

788

3

jorj

25.04 2024 в 18:21

Направо щастлива новобрачна двойка! Пу пу, да не им е уроки! Ще чакаме скоро и благата вест!

850

2

pr07ecH70r

25.04 2024 в 18:11

Да, работят в тандем... за разрушаване и заграбване на всичко българско и България като цяло. Но простият българин продължава да избира същите, защото е мазохист. Обича да живее в мизерия и да страда.

80

1

230 млрд баксов

25.04 2024 в 17:17

Гласуваш за Боко, получаваш Шиши!
 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков