Цветанов: Не ме е яд, че няма да се върна в МВР

OFFNews 07 ноември 2014 в 08:42 2654 1

Томислав Дончев, Цветан Цветанов, Бойко Борисов

Снимка Сергей Антонов

Томислав Дончев, Цветан Цветанов и Бойко Борисов

"Не ме е яд, че няма да се върна в МВР. Не смятайте, че всичко е постове. Радвам се на резултата на ГЕРБ, за първи път, заслужено, Бойко Борисов повтаря втори министър-председателски пост." Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър в първия кабинет "Борисов" и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова тв.

Попитан за избора на Владислав Горанов (зам.-министър на финансите в първия кабинет на ГЕРБ, когато министър беше Симеон Дянков - бел. ред.) за финансов министър въпреки връзките му с Делян Пеевски Цветанов заяви, че Горанов е бил част от икономическия екип на ГЕРБ от учредяването на партията, че щял да сформира силен тандем с Менда Стоянова, която остава в Народното събрание и че медийният натиск щял да го направи максимално прецизен в поведението му.

Той не бил давал обяснение за срещата с депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски и щял да работи в полза на държавата.

За номинацията на Божидар Лукарски за министър на икономиката Цветанов заяви, че тя била отговорност на коалиционните партньори (Реформаторския блок - бел. ред.) и излъчилата го партия.

На въпроса защо бившият енергиен министър Делян Добрев не участва във властта отговори, че това е било лично негово решение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!