Царят: Слава Богу, днес военен преврат е невъзможен

OFFNews Последна промяна на 04 януари 2015 в 21:32 8080 24

Снимка: kingsimeon.bg

„Има моменти, когато ми беше много, много тежко като премиер. И си мислех, колкото и да е тежко, например на баща ми или на цар Фердинанд е имало допълнително бреме, ако щете, което бяха вероятността и опасността от военен преврат или например нашествие и нахлуване от съседни войски. Което, слава Богу, в ден днешен вече изобщо е извън всякаква възможност и вероятност, заяви пред агенция „Фокус“ Симеон Сакскобургготски.

Ако погледнем обективно на политическата карта, ще разберем защо и Европа, и Русия са ни еднакво близки, каза още Сакскобургготски.

„Ако погледнем действителността и ще разберем защо и двете – и Европа, и Русия са ни еднакво близки, интересни“, отбеляза той.

Сакскобургготски е на мнение, че не трябва да се ограничаваме, а да гледаме и отвъд океана на Запад - защото може да търсим и там наши, главно икономически интереси или пък още по-далеч - в Далечния Изток.

Сред всички тези контакти най-важното е да намерим българските икономически интереси, категоричен е бившият премиер.

Той отбеляза, че "за жалост имаме донякъде тенденцията да залитаме от една крайност към другата, без да останем в средата."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.01 2015 в 12:27

Абе тая мумия не е ли умряла вече? Какво само ни напомняте за тая измет?

05.01 2015 в 20:06

Забавното е, че срещу самия Симеон са извършвани тия двете лоши неща - и срещу баща му, разбира се. И срещу дядо му.

Но между тях някак има разлика.

05.01 2015 в 17:45

някога пророкът дядо Влайчо бил повикан от цар Борис Трети в двореца да предскаже какъв ще е полът на детето носено от тогава бременната княгиня,и дали държавата ще се радва на царски наследник.Дядо Влайчо отговорил че детето ще е мъжко и при радостната усмивка на царя допълнил,, ..но нито ще е царствен,нито ще царува,, Очевидно и за двете е познал...

05.01 2015 в 17:14

На вашето внимание, драги зрители, е човекът, който ще разбие Реформаторския блок и ще благослови новия съюз на ГЕРБ с ДПС.
Съвсем не е случайно, че този ДС проводник и убиец на дясното се появява все по-често. А може би той е гласен за новия президент докато Боко управлява още 2 мандата?

05.01 2015 в 16:58

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛАНСИРАТЕ ТАЗИ МУМИЯ! БСП винаги се обръща към СИМО, когато е в КОМА!

05.01 2015 в 16:44

Лопе де Вега, ЗА ПРОФСЪЮЗНИТЕ ХРАЧКИ СИ ПРАВ - ОСОБЕНО- ЗА ПРОФСЪЮЗНОТО "ТАТО" ДРЕМЧЕВ, КОЙТО СЕ СЪБУЖДА ОТ ДРЯМКА САМО ЗА ДА КАЖЕ ТОВА КОЕТО СА МУ НАПИСАЛИ! ПРОПУСНАЛ СЪМ ГИ - КАКТО И МИТНИЧАРИ, НОТАРИУСИ И ДРУГИ. ЗА ОСТАНАЛОТО - ДРЪЖ ДРЪЖКАТА НА ПОЛКОВНИКА:). УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ОСВЕН ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ ИМА ОЩЕ МИЛИОНИ ПОЧТЕНИ ХОРА В ТАЗИ СТРАНА - КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ СЛЕД ЧИСТКАТА! КАКТО ОСТАНАХА МИЛИОНИ В ТУРЦИЯ С КЕНАН ЕВРЕН, В ЧИЛИ С ПИНОЧЕТ, В ПОРТУГАЛИЯ С РЕВОЛЮЦИЯТА НА КАРАМФИЛИТЕ, В ГЪРЦИЯ С ПОЛКОВНИЦИТЕ ПАТАКОС И ЗОЙТАКИС...ЖАЛКО САМО ЧЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ГЕНЕРАЛ РАУЛ САЛАН И ОАС БЯХА ПРЕДАДЕНИ И..ЕТО РЕЗУЛТАТА СБОРИЩЕ НА ИСЛЯМСКА ГМЕЖ!

05.01 2015 в 15:45

Бъркате Ваше Височество. Ние на по 60 и кусур и по-малките на по 50 и кусур сме били в казармата за разлика от пръдлювците, като Вас и все още сме в час. Ние сме се клели да защитаваме тази държава от такива като Вас и тия, новите като Вас, пиклювците, които се изживяват като мафиоти, а не разбирате какви плюнки са. Мислите ли, че сме беззащитни и на аба сме приемали всички простотии наговорени и извършени от такива като Вас?

05.01 2015 в 11:05

Я мадридския козльо защо смело и безотговорно си пъчел рогата, КГБ ибрика бил спокоен - "И си мислех, колкото и да е тежко, например на баща ми или на цар Фердинанд е имало допълнително бреме, ако щете, което бяха вероятността и опасността от военен преврат", знаел си червения боклук, че няма КОЙ да му оскубе брадичката и вилнее на воля, обръсти горите на България, че за капак и в Страсбург тръгна да съди "милата" му България за туй, че си иска обратно заграбените имоти, ей, нагла дърта мърша, хайде дедо хасанчо, хващай пътя и от къде си дошъл, че не се траеш и ни омръзна от вонята и блеенето ни.

05.01 2015 в 11:05

Жалко!

05.01 2015 в 10:37

Дед Симо много често взе да се появява по медиите, работата е доста съмнителна. Пак става въпрос за ВЛАСТ, ИМОТ и ПАРИ, най-вероятно.