Цачева изненадващо се появи в Агенцията по вписванията, за да въведе ред

OFFNews 23 юни 2017 в 22:38 10680 6

Работното време на Агенцията по вписванията за седмицата от 26 до 30 юни ще бъде от 8 до 19 часа. Всички отпуски на служителите бяха спрени със заповед още в четвъртък. А гражданите, които се редят, за да подадат своите финансови отчети, вече ще чакат в салона на агенцията, а не отвън.

Това разпореди днес министърът на правосъдието Цецка Цачева, след като се наложи днес извънредно да провери на място как работи Агенцията по вписванията.

Строгите мерки за подобряване на работата на държавната администрацията с граждани и премахване на опашките във всички ведомства идват след разпореждане на премиера Бойко Борисов, съобщи Цачева в личния си Facebook профил.

„Днес получих сигнал от граждани, че въпреки взетите мерки пред Агенцията има опашка от над 30 души. Това най-малкото е неприятно при 30 градуса температура. Затова разпоредих незабавно хората да бъдат пуснати вътре в салона, където има климатик. И дойдох на място да проверя ситуацията и да чуя лично от гражданите какви са проблемите им“, каза Цачева.

Тя увери гражданите, че подобряването на работата на администрацията ще е системна практика и при нови сигнали ще се реагира незабавно.

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  29585

  7

  Izalina

  24.06 2017 в 09:17

  "Тя увери гражданите, че подобряването на работата на администрацията ще е системна практика и при нови сигнали ще се реагира незабавно...."

  И защо така в бъдеще време? Досега къде спахте? И верно ли трябва да постъпват конкретни сигнали та да вденете, че държавния чиновник не работи качествено. Във всички институции.
  Булче, избери си произволна поща, община, грао, кат, паспортна служба, кой да е регистър и т.н. ; прекарай по половин-един час в тях като редови гражданин и без да просиш специално внимание и ще ти се изясни картинката - разбирам, че тези неща друг ги е правил вместо теб, ама това е живият живот.

  23293

  6

  Стефан

  24.06 2017 в 03:16

  Да все забравям да ти пратя. Ти нали си зкпч.
  Филма е неверен, но все нещо полезно по твойта линия има.
  http://hdrezka.ag/series/military/11763-shtrafbat.html

  23293

  4

  Стефан

  24.06 2017 в 02:11

  Какво разбираш под "модел"?)
  Щото аз - тип поведение. Е, този модел на "визия", за мене е стряскащ. Първото лице в парламентарна република, даже разжалвано до проста министърка, не може да преследва визуални ефекти, свойствени на внучките и. Вместо да се научи поне да спичи бейзик български.
  Прочее, важи и за твоя език.

  23293

  2

  Стефан

  24.06 2017 в 01:14

  Ъ-ъ, по никой начин не си прав!:))
  Прическа и перхидрол на палавница от началото но 2 000-те. Очила за американско порно с ученички от 10-те. Брачна халка за руска туристка. Физиономия, и кожа на ръцете - за пенсионерския клуб.
  Как го каза? Кич?
  И аз смятам същото.
  Приемането на кича за собствен културен модел, предполага преди всичко бездънна глупост. А у нас лице с такива ентеликтуани, ръзиъш ли, какчесваа, е главно лице в държавата, и неин двигател.
  Нали няма да ме питаш защо се разпадаме?
   
  X

  Кристин Димитрова: седмокласниците писаха по разказа ѝ, а медиите я представиха като майката на Папи Ханс (подкаст)