Quantcast

Станишев на съд заради изчезнали секретни документи

OFFNews Последна промяна на 12 май 2014 в 08:12 4489 3

Сергей Станишев

Снимка БГНЕС, Архив

Софийски градски съд ще гледа днес делото срещу лидера на левицата Сергей Станишев, който е обвинен, че е загубил секретни документи.

Заседанието срещу председателя на БСП ще започне в 13.30 ч. и ще бъде гледано от състав 13 на СГС.

Делото срещу Сергей Станишев трябваше да започне през март, но старта му бе осуетен, тъй като лидера на БСП не бе получил препис от постановлението, върху което се основава образуваното срещу него дело. На делото през март лидерът на левицата не се яви.

През октомври 2013 г. Прокуратурата поиска имунитета на председателя на ПЕС. Станишев е обвинен, че между 4 ноември 2005 г. и 10 септември 2009 г. е загубил седем секретни документа. Според разследването деянията са осъществени в условията на продължавано престъпление.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.05 2014 в 11:20

Да си припомним документите:
Три от тях са изготвени от ДАНС, два от МВР, един от Министъра на Отбраната ... и един от НАТО!

"Документите са били връчени на Станишев лично и срещу подпис, като според прокуратурата деянието е извършено в периода от 4 ноември 2005 г. до 10 септември 2009 г."

Като как така в продължение на 4 години, по времето на Тройната коалиция и в качеството си на Министър-Председател,този шушон взима в различно време секретни доклади (!), не ги връща и ... после изчезват. Как изчезват, бе, джанъм? От кабинета му, от ресторанта, ... от апартамента му?!
Едно е ясно, не ги е изгубил на улицата! Занчи КОЙ? ... Моника ги е изтъргувала? ... Свил ги е някой, с когото се е гушкал или някой е имал ключ от бюрото му в Министерски съвет?

... Стига с това "Станишев ги е изгубил!". Губил ги е в продължение на 4 години? Един по един или всички накуп, но ги е "губил"!
Басси, държавата и секретността ...

12.05 2014 в 10:04

изпращам ви приложено и безплатно 4бр.кавички с наи-учтива молба да бъдат поставени както следва ,горе в текста.:Там ,където се среща думата ИЗГУБИЛ преди нея да бъдат поставени 2бр. кавички ,след нея-също.ако това пречи на разследването или на прокуратурата,моля да им предадете моите благодарности за тяхната законо(НЕ)целесъобразна т(Р)олерантност.желая успешно "изчистване " на името на "мистър Клиин" .(последните кавички използувам не защото цитирам.просто съм ги взел от израза ТРОЯНСКИ КОН).

12.05 2014 в 10:03

Документите са'''изгубени''' случайно без да иска!Сега Темида Цацарова естествено че ще го оправдае както го направи и за 12.05.2013г.Цацаров е отдавна подкупен от др.Краднишев.