Стъки нахлу в студиото на Нова в опит да заглуши Антон Кутев

OFFNews 17 юни 2021 в 12:39 6929 1

Бившият ММА боец и организатор на контрапротести в защита на Бойко Борисов Станислав Недков-Стъки нахлу в студиото на Нова тв, докато в него беше говорителят на служебния кабинет Антон Кутев. Малко преди това шефът на федерацията по ММА (смесени бойни спортове) беше в студиото, за да обясни финансирането, което е получавал от спортното министерство в продължение на много години.

“Колегите ми казват, че не могат да спрат Стъки, ама аз мисля, че могат”, каза водещият Виктор Николаев, докато Недков с бърза стъпка и наръч листове нахлу в студиото. “Направихме интервю с вас, чу се вашата гледна точка. Г-н Кутев не влизаше, докато говорех с вас”, отбеляза Николаев.

Тука се изнасят манипулативни данни, които не отговарят на документацията, каза Стъки и започна да разхвърля листата си по масата в студиото, като дори си поиска стол за да седне.

Виктор Николаев му каза, че ще го запишат за новините и "няма нужда да правим панаир".

“Ще извикаме нашата охрана, ще трябва да се биете с нашата охрана”, предупреди Николаев.

Пререканието продължи по-малко от две минути и MMA боецът напусна студиото след настояване на Виктор Николаев. През това време Кутев запази самообладание.

Преди Стъки да влезе в студиото Кутев заяви, че оправданията на говорещият преди него не отговарят на истината. Според данните изнесени от спортният министър ММА-федерацията е получила над 1 млн. лева за 4 години, а Стъки твърди, че по програмата за борба с наркотиците, са получени едва 222 000 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови