Сричащият син на кмета Поли с рекордни преференции, пак ще е депутат

OFFNews 05 април 2021 в 15:15 26359 0

Стефан Апостолов, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, отново ще е депутат от ГЕРБ от Благоевградска област. 

Въпреки че бе поставен на практически неизбираемото 22-о място в район с 11 мандата, Стефан Апостолов отново разбута кандидат-депутатската листа на управляващата партия и от последен стана първи. Той е получил рекордните над 9000 преференции, похвали се самият той във фейсбук.

Първият депутатски мандат на младежа от Симитли, който е футболен съдия по професия, ще се запомни с това, че при една от малкото си появи на депутатската трибуна, той се сблъска челно с трудностите на българския език и се оказа, че му е трудно да чете и срича.

Ето и целия благодарствен пост на Стефан Апостолов към гласувалите за него в социалната мрежа:

Уважаеми приятели от Симитли, Благоевград и цялата област,

искам да Ви благодаря, че през вчерашния ден излязохте и гласувахте за тези, които според Вас са най-достойни и които трябва да Ви представляват в следващото Народно събрание!

Благодаря Ви, че ме подкрепихте и че отново ми гласувахте доверие да ви представлявам в 45-то Народно събрание!

По предварителни данни в област Благоевград ГЕРБ – СДС е първа политическа сила с над 40 % от гласовете на избирателите, а моите лични преференции са над 9000, от които 5300 от Община Симитли!

Горд съм с тези резултати! Благодаря Ви, че оценихте моята работа в интерес на гражданите от региона!

Специално искам да благодаря на хората от Община Симитли за мощната подкрепа! Заедно показахме на всички, че, когато сме обединени, можем да постигнем всичко.

Горд съм, че ме подкрепихте, защото за пореден път доказахме, че сме много и че сме силни! Горд съм, защото всеки един глас от Вас за мен е оценка за работата ми като народен представител в 44-то Народно събрание и за това, че сте се убедили, че държа на думата си и спазвам всичките си обещания!

Предстои ни още много работа, а аз не просто съм готов да я свърша, но и съм още по-амбициран да се боря за по-доброто бъдеще на Симитли и цяла Благоевградска област!

Бог да пази България!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови