Quantcast

Слави Бинев: Сидеров се държи като главатар на квартална шайка

OFFNews Последна промяна на 28 декември 2013 в 16:41 2871 13

Слави Бинев

Снимка Слави Бинев

Слави Бинев

Волен Сидеров се държи като главатар на квартална шайка. Това коментира пред bTV евродепутатът Слави Бинев по повод писмото от представители на разнородни групи в Европарламента, които бяха възмутени, че лидерът на „Атака” си осигурява лоялност на своите депутати, като ги обвързва финансово.

Евродепутатът разказа, че когато се включил в „Атака”, облаците над партията били сериозни, а той самият имал таланта да ги разпръсва.

Бинев твърди, че предпазил Волен Сидеров да допусне още грешки. „Питах дали се развеждаме по ромски или европейски. За жалост, националистът избра циганския вариант”, допълни той.

В ефира на bTV се включи и адвокатът на „Атака” Стефан Павлов. Той заяви, че евродепутатът заплашвал Волен Сидеров с убийство.

На 14 декември Слави Бинев извърши престъпление срещу лидера на „Атака“. Престъплението се изразява в това, че се подготвя за убийство и да „размаже и убие“ господин Сидеров. Това е закана по член 144 от НК срещу личността на господин Сидеров. Когато заявяваш „ще му размажа главата, ще го разпльоскам“, да не продължавам с цитатите и да не връщам лентата… Но това са престъпления, които трябва да бъдат наказани, заяви Стефан Павлов.

Ще ангажираме прокуратурата и съда господин Бинев да понесе отговорността си за деянието, което е извършил, посочи адвокатът на „Атака“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.01 2014 в 19:28

Ами ти, бе, сводник?

31.12 2013 в 18:28

За комунистическите тролове почивка няма ли? :)
Учудващо с какво усърдие пише километрични мнения въпросния...

29.12 2013 в 10:44

"Тази проява на двойствен морал,...." КЪФ МОРАЛ БЕ, НАПРАВО СЕ ИЗАКА В УСТАТА СИ.

29.12 2013 в 10:40

Кой е Делян Пеевски? Кой е? Кой е? Защо е? Кой? Защо? Spirt. Лайнар си. Пеевски лайнар. Точка.

29.12 2013 в 05:10

Не се напъвайте, юнаци! Непосилно ви е! Текстът е на Явор Дачков, а в тоя сайт няма нито автор, нито коментатор, способен да осмисли, камо ли, да оспори анализа. Гледам, "научно" съобщавате, какво е времето на Марс. Браво! Останали са незаети 1,4% от атмосферата - таман колкото за "Реформаторския блок". Напред!

29.12 2013 в 00:30

Spirit не ти ли казаха от Позитано ,че опорните точки трябва да се пускат по един ,два абзаца и на често ,а не всичко на веднъж?

28.12 2013 в 17:38

Spirit. Брътвежи. Написано от човек, който явно живее в България, но се дистанцира все едно е наблюдател от небесата. Типичен критикарски пасквил, каквито българите дробят на ракия или бира.И какво толкова им е хубаво на тези бездарници от тройната коалиция? Нима не са комуняги. 100%. Връщат пушенето, цензурата, несвободата, опитват се да наложат полицейски контрол върху всичко, което става по улиците на София. Spirit? Имате ли някаква, дори смътна представа - ще е това демокрация и има ли го в България? Тоталното изпростяване е резултат от една политическа линия, която върви вече 75 години. Статистиката на емиграцията е най-добрият показател затова накъде върви една страна. България се опразва, в Русия става същото. Страни без бъдеще не могат да обещаят много на гражданите си.Според вас има ли перспектива преобвързването на България с Русия, която е управлявана от диктатор, бивш посредствен подполковник от КГБ, който прави всичко така, че изглежда като кръстник на мафията?

28.12 2013 в 17:26

Стефан Цанев: Отечеството ни е в плен на четири смъртни порока
by newswriter on 28/12/2013
- Студентският бунт е явление много по-многозначително от историческа гледна точка, отколкото изглежда в делничен план. Това не е социален протест - протест на ниско биологично ниво: гладен си - ще протестираш, разбира се. Не е и политически протест - студентите власт не искат. Това е протест на много по-висше - на духовно равнище: протест срещу нравствената поквара на политическата класа. Това е духовен протест. Те искат оставката не само на днешната покварена власт, те ще искат да свалят всяка власт, затънала в поквара.

- Обвинението, че протестиращите студенти били малцинство, е несъстоятелно - носителите на нови радикални идеи винаги са самотници, мнозинството винаги е конформистко, нагаждащо се към съществуващото статукво. Както богомилите, така и студентите нямат положителна конкретна практична платформа (такива са всъщност всички духовни учения). Ще рече: протестът им е безсмислен. Обаче съвсем не е така - достатъчно е, че те сеят семената на непокорството, на бунта срещу всяка несправедливост, срещу четирите смъртни порока: невежеството, алчността, лицемерието и омразата, които са причината за всичко, което виждаме днес в Отечеството си.

- За нас, родените и расли в друга епоха, е трудно да разберем тези деца на свободата, родени преди 20-25 години: нормалното за нас, това, с което сме закърмени или сме свикнали – за тях не е нормално, те не го приемат и се бунтуват срещу него. Може би преувеличавам, може би ми се иска да е така, но съм сигурен: тенденцията на историческия процес е на тяхна страна, това го усещат и онези, против които те протестират, защото, както казва Сократ, човек се ражда знаещ, но после забравяме вроденото си знание за справедливост и подлост, за грозно и за прекрасно – студентите ни напомнят тези забравени от нас нравствени категории
Духовните брожения винаги предхождат политическите събития – както отец Паисий предшества Възраждането и Априлското въстание. Да се надяваме, че и бунтът на студентите е пролог към новото ни възраждане. Да, бунтът на тези деца на свободата ме радва, окриля ме, кара ме да вярвам, да се надявам, че рано или късно републиката ни ще стане наистина свята и чиста!

28.12 2013 в 17:23

Всичките се държите като гюфтовци на бюджетно-субсидиран цигански катун!

28.12 2013 в 17:16

И ?!