Слави Бинев: Сидеров се държи като главатар на квартална шайка

OFFNews 28 декември 2013 в 16:41 3472 13

Слави Бинев

Снимка Слави Бинев

Слави Бинев

Волен Сидеров се държи като главатар на квартална шайка. Това коментира пред bTV евродепутатът Слави Бинев по повод писмото от представители на разнородни групи в Европарламента, които бяха възмутени, че лидерът на „Атака” си осигурява лоялност на своите депутати, като ги обвързва финансово.

Евродепутатът разказа, че когато се включил в „Атака”, облаците над партията били сериозни, а той самият имал таланта да ги разпръсва.

Бинев твърди, че предпазил Волен Сидеров да допусне още грешки. „Питах дали се развеждаме по ромски или европейски. За жалост, националистът избра циганския вариант”, допълни той.

В ефира на bTV се включи и адвокатът на „Атака” Стефан Павлов. Той заяви, че евродепутатът заплашвал Волен Сидеров с убийство.

На 14 декември Слави Бинев извърши престъпление срещу лидера на „Атака“. Престъплението се изразява в това, че се подготвя за убийство и да „размаже и убие“ господин Сидеров. Това е закана по член 144 от НК срещу личността на господин Сидеров. Когато заявяваш „ще му размажа главата, ще го разпльоскам“, да не продължавам с цитатите и да не връщам лентата… Но това са престъпления, които трябва да бъдат наказани, заяви Стефан Павлов.

Ще ангажираме прокуратурата и съда господин Бинев да понесе отговорността си за деянието, което е извършил, посочи адвокатът на „Атака“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews