Сидеров гласи едногодишния си син за политик

OFFNews 19 септември 2016 в 09:06 4787 4

Снимка бТВ

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров видя в едногодишния си син бъдещ политик. Той има моето наследство, библиотеката ми, всичко това около мен, заяви Сидеров по бТВ. 

Той уточни, че се подписва редовно и се среща с пробационен служител в съответствие с присъдата си. 

Сидеров коментира и кандидата за президент Камен Попов, който стана известен, след като удари лидера на Атака пред НАТФИЗ. "Поредният, който търси слава на мой гръб", заяви Сидеров. "Ти, ако си мъж, ще удариш ли някой, който го държат петима полицаи", попита той водещия Антон Хекимян. 

Лидерът на „Атака” се обяви за разумни отношения с властта и обяви, че не трябва да се търси опозиционно поведение „заради спорта". „Когато една страна е в криза, не бива партиите да клатят лодката, а да са в разумни отношения с властта”, посочи той. 

По думите му, когато една страна е в криза трябва да се изчака тя да премине, тъй като не е полезно да се търсят кусурите на командира. 

По повод стоплянето на отношенията при националистическите формации „Атака”, Патриотичния фронт и НФСБ, довело до обща кандидат президентска двойка, Сидеров посочи, че е било нелогично да има толкова дълга вражда. 

„В рамките на няколко срещи с Валери Симеонов направихме анализ на предните години. Силата е да надмогнеш обидата и да кажеш това, което е правилно за хората”, коментира още той.

По повод протеста срещу бежанския лагер в Овча купел и засиления мигрантски натиск, лидерът на „Атака” коментира, че държавата не спазва закона за справяне с потока. Според него те не са бежанци, а мигранти и като такива има текст в Наказателния кодекс, който инкриминира незаконни преминаване на държавната граница. По силата на този закон трябва те да бъдат съдени и екстрадирани и тогава няма да има проблем с мигранти и лагери.

„Ако държавата го прилагаше до момента, те щяха да са или в затвора или върнати там откъдето са дошли. Въобще не бива да ги допускаме”, заяви Сидеров. По думите му засиленият мигрантски натиск е резултат от политиката на САЩ в Близкия изток и е нужно евролидерите да поискат Вашингтон да спре с тази вредна намеса. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

4

Victor Dachev

19.09 2016 в 12:59

Много е възможно да е по-адекватен от него. Поне до 10-годишна възраст, де.

12278

3

Bai Tanas

19.09 2016 в 12:33

А аз се надявах че сле като това прогнило и уродливо поколение политици си замине нещата може да почнат и да се оправят ....

14057

1

morkoff

19.09 2016 в 09:32

Збогом Варадеро.

 
X

Да помогнем на украинските деца!