Румен Петков: Пеевски смаза Цветанов и остави Цацаров без полезен ход

ОFFNews 13 февруари 2014 в 09:32 20566 7

Румен Петков
Румен Петков

Пеевски унищожи Цветан Цветанов във вътрешно партиен план, смята бившият МВР министър, понастоящем представител на "АБВ", Румен Петков.

"Сега всеки гербаджия ще си казва - ние се бием с ДПС на местни, национални избори. Редовният гербаджия е убеден, че когато той е водил битки с БСП, ДПС, г-н Цветанов си е осигурявал медийния комфорт", коментира Петков в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Пеевски унищожи и главния прокурор и неговите заместници. Не виждам опровержението на главния прокурор. Пеевски казва на обществото - всичките ми главни редактори са мои слуги да плюят или хвалят. Пеевски остави Сотир Цацаров без правилен ход, той дори и да си подаде оставката, няма да бъде правилен ход. Пеевски смаза Цацаров, това си е някакъв техен проблем", каза още Петков.

Той съобщи още, че вероятно има разкрито тежко убийство през последните няколко месеца и МВР и прокуратурата не са предприели съответните задължителни законови мерки по задържане на извършител. "Ако имат разкрития и не задържат извършителя и евентуалния поръчител или ги оставят да избягат, или да се самоизбият по между си, или да убият трети човек", каза Румен Петков без да разкрие повече подробности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови