Риене на калта: Кирил Петков и Никола Минчев с лопати при пострадалите от наводненията (галерия)

OFFNews 06 септември 2022 в 22:00 21559 13

Снимка Фейсбук

Множество политици и доброволци се притекоха на помощ при разчистването на домовете на пострадалите от наводненията в Пловдивска и Карловска област. Сред тях са Кирил Петков, Никола Минчев, Елисавета Белобрадова и първата дама Десислава Радева. 

Политическият анализатор Емил Соколов, който е и кандидат-депутат на "Продължаваме промяната", публикува във Фейсбук снимка на Никола Минчев, който помага на пострадалите от наводненията и написа:

"В последния парламент Никола Минчев беше председател на Народното събрание. Това е един от тримата най-значими хора в държавата, конкуриращ се по важност с президент и министър-председател. Никола Минчев беше свален от поста Председател на Народното събрание от неофициалната коалиция между ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Борисов, Доган и Пеевски не харесват Никола.

Защо не го харесват? Защото Никола може еднакво добре да води Народното събрание в костюм, но няма никакъв проблем и да помага в наводнените села около Пловдив, като рине с лопатата. Няма никакво значение дали е председател, депутат или водач на листа.

Тези снимки няма да ги видите в официалната страница на Продължаваме Промяната. Единствената причина да публикувам тук е, че получих много въпроси какво прави ПП, за да помогне на хората. Краткият отговор е - прави, каквото трябва. И, да, доброто не е добро само, когато сме го рекламирали във Фейсбук. Бъдете като Никола."

Под поста си Соколов уточнява, че "екипът на Промяната са там и помагат, без да вдигат излишен шум". Освен Минчев, в село Богдан добрволстват и кандидат-депутатите от ПП Андрей Гюров, Искрен Митев, Росен Костурков, Николай Ангов. Междувременно и съпругата на президента Десислава Радева помага в едно от най-пострадалите карловски села, съобщи 24 часа. 

Снимка: Йордан Симеонов/24 часа

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

14

поп Дръвчо

08.09 2022 в 19:51

Красимир Т е изостанало от живота фатмаче дето си представя че всичко е казарма.

-490

12

EA Trash

08.09 2022 в 08:39

Те цяло клипче му направиха хората, с малко леко неудобни въпроси, а Киро беше в режим на оправдания... Да не споменавам, че почти го изгониха. Владко няма да го публикува обаче!

22548

11

dolivo

08.09 2022 в 08:23

благодаря ви за милите думи

22548

9

dolivo

08.09 2022 в 00:11

айде ученичките отдолу почнаха да епитетстват пак, прякорчета обидни и опоръчни внушения

екранно име Красимир - трагедия, прост бил някой, казарми някви приказва, луд ли си бе, простак?

екранно име Парапет - олигофрен, лъжци били, подмени някакви, едни и същи бълвочи под всяка статия за ПП, че и линкове пръска. Тъпанар

1236

6

БотоксПутю

07.09 2022 в 03:34

https://www.segabg.com/node/225838