Белобрадова доброволец в наводненото село Каравелово (галерия)

OFFNews 05 септември 2022 в 14:20 4573 4

Снимка Фейсбук/Елисавета Белобрадова

"Каня ви в село Каравелово. Това зад мен е дворът на хората, в чиято къща копая кал. Носете си ръкавици, гумени ботуши и лопата", написа кандидат-депутатът от "Демократична България" Елисавета Белобрадова във Фейсбук.

"Демократична България" призовава всички свои съмишленици да се включат като доброволци на място в помощ на пострадалите от наводненията.

Бедстващите семейства имат нужда от почистваща техника, консерви, вода, хляб, санитарни материали, свещи, фенери на батерия и акумулатори, както и агрегати, чували, лопати, ръкавици за боклук.

Всяка сутрин в 08:30 ч. в село Каравелово пред кметството доброволци се събират, за да чистят и да помогнат на хората в нужда.

Можете да помогнете с консумативи, които да предоставите в офисите на ДБ в София и Пловдив, като транспортът до засегнатите райони ще е осигурен:

София: бул. „Драган Цанков“, 12-16, ет. 2, ап. 7, (понеделник-петък);
Пловдив: ул. Ген. Данаил Николаев 94, партер, от 17:30 до 19:30 (понеделник-петък).

От ДБ напомнят на всички собственици на засегнати къщи, ако имат застраховка за имота си, незабавно да уведомят застрахователя си. "Ако нямате застраховка, се свържете с кметството на населеното място, за да бъдете включени в списъка на имотите, чиито щети ще бъдат оценявани. Нека всички да помогнем на пострадалите от наводнението в Пловдив област. Ние сме там", призовават от ДБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

3

dolivo

05.09 2022 в 17:44

екранно име Катз е комунистическа свиня, гледаща в чуждата чиния, свикнала като Кучето от Гогола, да преразпределя по равно

вместо да завиждаш ни омаловажаваш, отивай да копаеш кал, гадино платена

Моля на всички да дадат по малко , колкото те решат, на фонда за помощ на хората. Проверявайте добре източниците на информация за благотворителност

А на екранно име Красимир, напразно се опитваш нещо да замажеш. Крадливата политика на Герб и Дпс , и преди това нехайството при сечта на широколистни и замяна с иглолистни бързорастящи видове дървета довежда до това положение с калните наводнения

305

2

Katz

05.09 2022 в 17:08

Оня ден гледах субсидиите на родните партии - милиони само до м. юни. Белобрадова си купи апартамент в Лозенец преди да стане част от ДБ, предполагам и 98% от народните представители не са закъсали. Та питам кому са нужни такива суми и дали някоя крадлива политическа сФиня ще се прежали да дари част от субсидиите си за тези хора или просто ще потънат из правилните джобове... Но то е ясно - това са наследниците на същите, които са допуснали да се стигне до подобни трагедии, така че отговорът е ясен.